Resolved! Solved

Original topic:

A35 Performans

(Topic created on: 01-05-2026 08:23 PM)
243 Views
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Sorucağım soru pek mantıklı değil.Ama sormak istiyorum.
Telefonumun performansından memnunum.Bu Adaptif Pili kapatınca pil hızlı gidiyor ama harbi kapatınca performansı alıyorum.(Ayarlar-Cihaz bakımı-Pil-Arka Kullanımlarımı Sınırla-Sağ üstte 3 çizgiye bas)dediğim ayar bu.Gerçekten performanslı çalışıyor çok güzel hissediyorum.Ayrıca Thermal Guardianı da +2 ye çektim.Böyle yapınca cidden uçuyor telefon.Isınsa bile kasma,donma sıfır.Fakat pil biraz hızlı gidiyor.Bunun önüne geçebilme imkanım var mı?Cihaz tam istediğim performansla çalışıyor fakat pil hızlı gidiyor nerdeyse aşırı yani.Hem güvenlik hem de yazılım güncellemesinden sonra.Biraz aktif kullanıyorum telefonu.Whatsap,İnsta,Youtube,Hafif oyunlar,12 gibi de pubg(Bunun için ayrı şarja takıyorum zaten).
Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Dene bakalım.
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Ok kardeşim
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Şu an 60 hz açık arka plan siyah adaptif pil kapalı ve mobil veri açık.Pil Süresi1767640432363.jpg
Solution
Baran_A55
Active Level 4
Galaxy A
Bende 5 6 ay a35 kullandım pili biraz hızlı bitiyor ondan sonra 55 geçtim a55 de pil çok daha iyi
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım hocam
Solution
Kerocom100
Active Level 5
Galaxy A
Benim pil Tab s9 Ultra da %100
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Günde 2 defa şarj ederek pilin sağlığını daha hızlı düşürürsün ama kardeşim. Bütün kısıtlamaları yaparak kullanıp en azından 1 defa şarjla günü çıkartamaz mısın?
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Pil sağlığı %20'nin altına düşürmeden ve %100yapmadan da koruyabiliriz abi ben %20'deyken takıyorum %90da çekiyorum.Ben performansı çok seviyorum özellikle de telefonlarda ondan dolayı yine pil tasarruf ayarlarını yaptım örnek;duvar kağıdı siyah,ayarlardan da wifi taraması vs kapattım şarj yemesin diye.60 hze aldım şimdi
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Teknolojinin nimetlerinden de faydalanmak lazım aslında. Ama ben bir türlü 120 hz kullanmaya alışamadım. Kısıtlamalı kullanıyorum.
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle abi yav.Kim istemez ki 120 hzde kullanmayı işte pil yetmiyor.120 hz için batarya kapasitesi 9.000 mah olması lazım anca yeter çünkü