Original topic:

İphone - Samsung ( Part 4 ) ✨️

(Topic created on: 02-06-2026 12:34 PM)
384 Views
Melik_galaxyA16_
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Bir tarafta zamanında en çok satan modellerden birisi bir tarafta ise günümüzün samsungun orta segment ama bir yandan da tercih edilen bir modeli...

★ İphone 12 pro ...
VS
★ Galaxy A35 5G ...

image

EKRAN ÖZELLİKLERİ 

★ İphone 12 pro👉🏻 6.1 inç - 60 hz - OLED
★ Galaxy A35 5G👉🏻 6.6 inç - 120 hz - Super amoled

( Genel bakımda daha akışkan bir deneyim ve daha dev ekran keyfi sunan bir cihaz her zaman daha iyidir👍🏻

İŞLEMCİ 

★ İphone 12 pro👉🏻 Apple A14 Bionic
★ Galaxy A35 5G👉🏻 Exynos 1380

( Applenin muhtesem işlemcisi daha güçlü bir liman olucaktır👍🏻

BATARYA ÖZELLİKLERİ

★ İphone 12 pro👉🏻 2815 mAh - 20 W
★ Galaxy A35 5G👉🏻 5000 mAh - 25W

( Neredeyse iki katı daha geniş pil daha geniş ömür ;] ) 

KABLOSUZ ŞARJ İMKANI 

★ İphone 12 pro👉🏻 Var️️
★ Galaxy A35 5G👉🏻 Yok

ÇEKİRDEK - RAM - DEPOLAMA

★ İphone 12 pro👉🏻 6 çekirdek - 6 Ram - 128 - 256 - 512 gb 
★ Galaxy A35 5G👉🏻 8 çekirdek - 8 Ram - 128 - 256 gb 

( Genel bakımdan depolama da iphone önde ama ram ve çekirdek sayısında rekor da Galaxy de :)👍🏻

5G UYUMLULUĞU

★ İphone 12 pro👉🏻 Var
★ Galaxy A35 5G👉🏻 Var

KAMERA 

★ İphone 12 pro👉🏻 Zoomu 10x e kadar artırılabilir gündüz çekimleri parlak nettir gece çekimlerinde ise performans kaybı yoktur gayet iyidir👍🏻

★ Galaxy A35 5G👉🏻 Zoomu 10x e kadar artırılabilir Gündüz gayet güzel net parlak çekimler yapar gece çekimleri ise standart ortalamadadır👍🏻

( Kamera performansında eşitlik söz konusu değildir açık ara bir kaç farkla İphone 12 pro nun kamerası rakibine göre daha üstündür ) 

★★★★★
28 Comments
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy A
12 pro da nasıl kablosuz şarj yok magsafe bile 12 serisiyle geldi hem magsafe hem kablosuz şarj var ayrıca bu iki modelden a35 i seçenin aklından şüphe ederim
Galaxy A
Reis geminide yok yazıyordu sonra senin bu yorumundan sonra googleya sordum var diyor sorry hata için düzelttim 😊
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy A
Kardeşim yapay zeka her zaman doğru şeyler söylemez karşılaştırma yapacaksan kendin araştır yaz buraya
Galaxy A
Oku bakalım üstü hepsi doğru 👆🏻
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Apple sevmiyorsa peki o kişi 😂.Ben mesela A35 alırım daha iyi.Herkesin düşüncesi farklı hocam.İlla applenin işlemcisi veya 2.elleri pahalı ve iyi diye gidip apple almak zorunda değilim😉
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy A
Zaten ben de onu diyorum ya 12 pro alabilecek fiyatı olup a35 seçenden bahsediyorum illa apple da değil s23 ultra s24 alabilir a35 seçmek saçma karşılaştırma bile gereksiz bu iki model için
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Ben arkadaşa dedim 11,12 ile karşılaştır diye de gidip 12 pro ile karşılaştırmış 😂
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy A
A35 yerine 11 alınmaz mesela 11 mi kaldı allah aşkına
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Neyle karşılaştırsın yazın hocam?