cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 Çerçevesi Yamuldu

(Topic created on: 03-23-2025 10:10 PM)
75 Views
Deniz7
Active Level 6
Options
Galaxy A

Annem telefonunu yeni almıştı kılıf ve kırılmaz taktıramadan elinden düşürmüş. Sol üst köşe sol alt köşe ve ses tuşunun üstünden darbe almış. Üat köşede biraz yamulma olmuş. Çerçeve ekranın üstüne doğru çıkmış. Bunu evde düzeltebilir miyim?

Kasada bunun dışında bir hasar falan yok, servise gitsem 2700 tl çerçeve değişim ücreti talep edecekler. Kasko yaptırsam 2000tl. Bu kadar bir fiyat vermeye değer mi bilemedim

image
Sol üst

image
Sol alt

image
Sol üst farklı açı

Chatgptye sorduğumda saç kurutma makinesi ile ısıtıp az da olsa şekil verebileceğimi kart ile düzeltebilceğimi söyledi bu bir işe yarar mı?
34 Comments
jakopson
Active Level 7
Galaxy A
A55 AL DEMİR ÇERÇEVE
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
Telefon daha yeni a55 almak için sebep yok
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy A
Maalesef düzeltmek imkansız böyle kullanın pek bir sıkıntı çıkarmaz
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
Göçük dışarıya çıkmaz evet ama telefonu masa gibi bir yüzeye koyunca ters şekilde ekranın dediğim 3 kenarından hafif çıkıntıları çıkıyor. Yani o çıkıntıyı az da olsa içine geri ittiremez miyim
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy A
Bence gerek yok kılıf takın direkt eşitleyin dokunursanız belki çerçeveyi hep kırarsınız
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
kılıf takınca da sanki biraz belli olcak gibi
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy A
Ekrana doğru çıkıntılı kılıf alın hiç belli olmaz o zaman
Galaxy A
Telefonun çerçevesi Alüminyum veya **bleep** gibi bir malzeme. İçeriye doğru nazikçe zara vermeden ufakta olsa düzeltebilirsiniz bence, deneyin isterseniz. Ben Galaxy A24 kullanıyorum, plastikten çerçeve yapmışlar. Çok çabuk yamuluyor.
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
ben kendim a54 kullanıyorum onun da çerçevesi **bleep** ama çok daha kaliteli bir **bleep** kullanılmış. Metal gibi görünüyor. A35te çok daha **bleep** olduğu belli ve gerçekten ilk düşüşünde yamulmuş
0 Likes