cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gençler yeni cihaza gecicem öneri yapın

(Topic created on: 4 weeks ago)
383 Views
spritualhydra1
Active Level 7
Options
Galaxy A

Gencler a23 kullaniyorum. Yaklaşık 19-20 bin butcem var yeni bir cihaza gececegim önceliğim kamera,(cod oynadığım için) oyun performansi,güncelleme alacak olması bana bir öneri yaparsanız bu fiyat bandında çünkü hani s21+ a55 a35 tarzi telefonlar arasına kaldim önerilerinizi bekliyorum

33 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A36 Alabilirsin Ama İşlemci Performansı Daha İyi Olsun Diyorsan A55 Bakabilirsin S21 Fede Bakabilirsin Lakin Android 15 Son Ve Pil Sorunları Var
Galaxy A
S 21 güncelleme alırsa ancak 1 sene daha alacaktır diye düşünüyorum ve kamerası falan eskidi a36 da şuan 23 24 k bandında 1 ay beklemem gerek acil ihtiyacım olduğu için bekleyemeyecegim şuan için a55 gibi duruyor en mantıklısı ama onda da ısınma donma problemleri falan dediler bilemiyorum arafta kaldım.
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A36 19 Bin O Dediğin Fiyatlar A56'nın Fiyatları Ve S21 Fe Kamerası Hala Çok Güzel Üzmez Ama Dediğin Gibi Güncelleme Olayı Sıkıntı En Mantıklısı A55 Gibi Duruyor Donma Isınma Sorunlarını Yani Çok Duymadım Ama Bence Yaşamazsın Zaten One Ui 7 İle Arayüzde Donma Yapmaz Diye Düşünüyorum Isınma Zaten İllaki Olur Bence A55 Al Veya Başka Markalara Bak
Galaxy A
Evet doğru demişsin teşekkür ederim a56 nin fiyatlariymis. bencede suan a55 gibi duruyor tercihim çünkü hani xiaomi gibi cihazlar alsam samsungu yadirgarim çünkü Samsun'daki o özelliklerin hiçbirisi diğer cihazlarda yok ki en iyi arayüz ve bu members gibi topluluk uygulamaları da başka cihazlarda yok
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Doğrudur One Ui 7 İle Birlikte Özellikle Tam Anlamıyla Rakipsiz Samsung A Serisi Cihazlar Bile Yağ Gibi Oluyor Bu Güncelleme İle Tercihinizi Bencede A55'den Yana Yapın Ve 256gb Alın Mutlaka
Galaxy A
Evet öyle yapacağım yüksek ihtimal yardımın için teşekkür ederim
0 Likes
MRTKB01
Active Level 4
Galaxy A
ısınma donma göremedim ben A55 5G kullanıcısıyım, donma veya ısınma oluyorsa yazılım dan kaynaklı olur ancak en son mart güncellemesi geldi daha iyi oldu 9 günlük cihaz bu arada ONE UI 7 gelince daha iyi olacağı ve stabilize hale geleceğini yabancı yorumlarda ve videolarda gördüm, yeni güncellemesi ile en iyi performans vereceği konularda yer almakta ve videolarını araştırırsan baya **bleep** ediyor yeni yazılım la, A55 ve A56 arsında kaldım diyorsan A56 yeni yazılım la geliyor one uı7 aralarından yazılım, şarj 45w işlemci olarak hemen aynı seviye de diyebilirim arka kamerası vs vs araştırmanın tavsiye ederim, A55 5 g modeli kasa metal arka cam, a56 modeli kasa alüminyum arka cam gibi farklı değişimler var tavsiyem şudur ki A55 ve A56 önerim olabilir
Galaxy A
A56 çok çok yeni cihaz a55 ile fiyat dışında pek değişen bisey göremedim biraz bakındım onlara a55 şuan a56 ya göre çok daha iyi olacaktır bilgiler için teşekkür ederim
Galaxy A
Guncelleme için alacaksan 21+ alma son güncellemesi oyuna falan olur güzel bi de soğutucu alırsın işini fazlası ile görür