cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 pil kullanımı

(Topic created on: 02-29-2024 11:46 PM)
177 Views
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

Nasıl sizce 
Andorid 14e güncelledikten sonra 4 5 saat zar zor gidiyordu cihazı sıfırladım yeniden kurdum son 2 haftadır düzenli olarak sabah 100 akşam yüzde 10 civarına inene kadar kullanıyorum pil optimize oldu galiba inşAllah bozulmaz şuanlık güzel gidiyor
Bluetooth, konum, 120hz sürekli açık arada bir mobil veri kullandım gün içinde cihazı aktif kullanıyorum
8 Comments
S23UltraSalim
Active Level 7
Galaxy A
Çok iyi bende 6.1 güncellemsini bekliyorum sıfırlamak için benim ekran sürem iki üç saat pubgi ile birlikte senin ekren süresi gibiydi ama andorid 14 batırdı telefonu
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy A
Hayırlısıyla sizden sonra bize gelicek inşAllah bende sabursızlıkla bekliyorum cihazı aldığımda android 14 güncellemesi gelmişti ama yükli değildi 1 gün öyle kullandım pil felan hepsi güzeldi gece android 14ü yükledim sabah kullanmaya başladım sorunlar ufak ufak baş göstermeye başladı işte hafif takılmalar pil optimizasyonu vs. bende en sonunda dayanamadım cihazı sıfırladım şuan hepsi yerine oturdu gibi inşAllah 6.1 güncellemesi ile tekrar bozulmaz yoksa kafayı yerim yine😅 cihazı sıfırlamakta kolay değilki 2 3 saat sürüyo herşeyi tam yerleştirmek
0 Likes
S23UltraSalim
Active Level 7
Galaxy A
Ayn oyle😂
roosie59
Active Level 1
Galaxy A
tek bende sıkıntı var sanırım. A34 5G one ui 61709239180712.jpg
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy A
Android 14den sonra sıfırlama yaptınızmı peki
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy A
Eğer yaptıysanız cihazı böyle 1 2 hafta kadar sürekli aynı şarj aralıklarında kullanmaya çalışın örnek sabah 8de 100 olarak şarjdan çıkarttınız onu gidebildiği maksimum yere kadar götürün yüzde 10 civarına insin pil sonra tekrar fulleyin sonra tekrar yüzde 10a kadar kullanın ben sıfırladıkan sonra 1 2 hafta böyle yaptım şuan düzeldi gibi sizede tavsiye ederim
roosie59
Active Level 1
Galaxy A
evet sıfırladım dediğinizi yapmayı denicem tesekkurler
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy A
Nedemek rica ederim😊