cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 ekran sorunu

(Topic created on: 12-21-2023 03:13 PM)
649 Views
Ali2678
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefon ekranını az kaydırınca ekran titriyor ve pubgde az hareket ettirince eski konuma dönüyor android 14 güncellemesi ile düzelir belki diye beklemiştim ama düzelmedi bir çözümü yok mu bunun

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ali2678,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildirim paneline animasyon yazın ve bunları yapın.1703161064032.jpg
0 Likes
Ali2678
Active Level 1
Galaxy A
Düzelmedi bide aşağıdaki seçenek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Geliştirici secenekleri açman gerekiyor(yazılım bilgilerinden yapım numarasına 10 defa tıklayınca ayarlar menüsüne geliyor.Geliştirici secenekler acılınca dediklerimi tekrar yap ve cihazı yeniden baslatmayı unutma,yeni ayaflar ile acılması için.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfırlama yapmış mıydınız?
0 Likes
Ali2678
Active Level 1
Galaxy A
Hayır yapmadım
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Yedek alıp cihazı sıfırlamayı deneyin. Sorununuz düzelebilir.
0 Likes
Alia34
Active Level 5
Galaxy A
Bende de aynı sorun var sıfırladım düzelmedi.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfırlamak maalesef her zaman çözüme kavuşturmuyor. Ama isterseniz Members üzerinden hata raporu gönderebilirsiniz. İnşallah ileriki güncellemelerle bu sorunlar çözülür 😊
0 Likes
rdonee
Active Level 4
Galaxy A
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sıfırladım düzelmedi. Servise götürdüm yazılım attılar bi tık iyileşti gibi ama hala var. Bende one ui 6 ile düzelmesini bekliyordum ama olmadı. Ve anlıyorum ki Samsung bu sorunu görmezden geliyor...