cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 aşırı ısınma

(Topic created on: 08-13-2024 11:26 PM)
137 Views
Metehan06
Active Level 1
Options
Galaxy A
Cihazı aldıktan sonraki ilk 3 ay ısınma sorunu yoktu. İleriki zamanlarda telefon aşırı ısınmaya başladı ve oyunlarda sürekli fps düşüşleri oluyor. En düşük ayarlarda oynamaya mahkum kaldım. Sizde de bu sorun varmı
15 Comments
_ARDA_
Active Level 7
Galaxy A
Benim cihazımda aldığım günden beri mevcut konu hakkında çok iletide bulundum ama çözülmedi
Oyun eklentilerinden dereceyi açtım şuan 42 43 seviyelerinde sabit kalıyor bir kere 48° gördüm cihazı kapattım hemen soğumasını bekledim
Sana önerim oyun eklentilerini indir sıcaklık değerlerini kontrol et sürekli oyunda 45-46° geçmezse sorun etme
Fps konusunda hiç sorun yaşamadım
Metehan06
Active Level 1
Galaxy A
⬇️
Metehan06
Active Level 1
Galaxy A
Ben sıklıkla Critical ops oynuyorum ve oyunda derece sistemi var. Fps düşmesi bu konuda çok can sıkıcı
Metehan06
Active Level 1
Galaxy A
Rakiplerim sabit 120 alabiliyorken ben 120 den 60lara kadar düşüyorum(dalgalanmalar halinde). Bu cihazın dengi olan 12 pro 5G' de de bu şekilde sorun varmı acaba.
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Metehan06,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Metehan06
Active Level 1
Galaxy A
Evet dediğiniz şekilde raporu gönderdim. Yanıtı bekliyorum şuan.
0 Likes