cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a34 5G 1 yıllık kullanım ve deneyimim.

(Topic created on: 3 weeks ago)
185 Views
LilCutie
Active Level 10
Options
Galaxy A

A34 geçen sene Nisanın 5 inde mi ne satın almıştım baya hoşuma gitmişti kötü ve iyi özelliklerini sizlerle paylaşacağım

İyi yönler:

-5000 mAh batarya çok iyi 1 günü rahat çıkartıyor ve kullanmazsam 2 gün rahat gidiyor.
-işlemcisi aşırı iyi her oyunda performans sağlıyor 
- grafikli oyunlarda çok iyi performans sağlıyor
- hoparlör u de iyi son ses iki odadan rahat duyuluyor..

Eksi ve kötü yanları:

- çabuk ısınma.
- 120 hz de tiktok a girdiğimde 10 dk sonra 41 derece oluyor
- soğutma yok
- kamera daha iyi olurdu

Gayet iyi cihaza puanim: 9/10
12 Comments
Anukhra
Active Level 6
Galaxy A
A34 den bende memnun kalmıştım fiyatına göre iyiydi
LilCutie
Active Level 10
Galaxy A
Isınma var sadece
gokmennn
Active Level 5
Galaxy A
Bende kullanıyorum aynı modeli, oyun ilk zamanlar oynuyordum genshin gibi ağır bir oyunda bile akıcı ve iyi bir performans veriyordu, ama uzun zamandır arayüzde takılmalar rahatsız ediyor baya

Kamera olarak iyi tatmin ediyordu fakat elması olan bir arkadaşımla gezmeye falan gidip fotoğraf çekileceğimiz zaman cidden kendisinden soğutuyor, son zamanlarda ön kamerasını da sevmemeye başladım, sanki yağlı boya gibi tabiki zamanında 10 bin liraydı, o zaman için fiyatına göre en alınabilir cihazdı ama artık beni emekli et diyor kdkdkdkd
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
One ui 7 geldikten sonra resetleyin isterseniz.
gokmennn
Active Level 5
Galaxy A
Umarım one ui 7 gelmeden değiştiririm kddkdk
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A34'ün Kamerasından Pahalı Bir iPhone Performansı Beklemen Garip
0 Likes
gokmennn
Active Level 5
Galaxy A
Beklenti değil, telefonunu daha üst segment bir kamerayla karşılaştırınca soğutması normal bir şey zaten? Attan inip eşeğe binen biri her ne kadar bu da eşek at gibi olmasını beklememek lazım dese ve farkında olsa da eşekten memnun kalmaz
Galaxy A
Öndeki çentik dışında güzel bence
maximum12
Active Level 5
Galaxy A
Bende telefonu kullanmaktayım telefonu temiz kullandığım pek söylenmez ama batarya hariç diğerlerine katılıyorum fiyat açısından değerlendirdiğimizde bu fiyata en iyisi olduğunu söyleyebilirim