cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 PİL SORUNU

(Topic created on: 07-12-2024 09:36 AM)
323 Views
Musapiuw
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Değerler Sizce Nasıl ? Bence kötü
Telefonu alalı 2.5 hafta oldu pil sizce daha oturur mu ?
19 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
İyi
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Pil oturmuş zaten? Günlerce yetmesini falan bekliyorsan bekleme. 1 gün cıkartıyorsa tamamdır
0 Likes
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Açıkçası bence hızlı gidiyor telefon 60 hz
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Önceki telefonun bu kadar süre verebiliyor muydu ki kötü diyorsun? Neredeyse 7nsaat acık ekran süresi daha 1 günü komple açık ekran süresi cıkartan telefon icat edilmedi.

İstersen unihertz tank telefonlara bak kalın ve koca bataryası var ama kamera ve diğer özelliklerden kısık hani senin süren gayet iyi ekran bağımlısı olmana lazım daha yüksek bir süre alamazsın

Bu kadar kafaya takma
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Önceki telefonum samsungun 6.000 mAh'li telefonu m30s idi. Ayrıca üslübünü hiç beğenmedim . A34 için 10 saat ekran süresi gibi gördüm forumlarda.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
M30s gibi güc seviyesi, yüksek bataryası olan bir telefondan. Orta seviye güçlü bir telefon ile orta seviye bataryayı geçersen tabi süre kısalır. Alabileceğin maks ekran süresi bu kadar buna yapılacak birşey yok.

Forumda gördüğün kişi ile senin ayar ve kullandığın uygulamalar aynı değildir. Zaten 1 saat oyun oynamıssın sanırım.
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Olabilir anladım
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
1 saat oyun oynamazsan 8 saat i görebilirdin zaten
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Evt ben 10 saat 27 dakikaları gördüm ama telefonu ilk aldığım zamanlarda bende senin gibi 7 saatleri gördüm 1 ay a anca oturuyor
0 Likes