cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 5g ve Redmi Note 12 Pro+ 5g

(Topic created on: 04-20-2024 11:23 PM)
774 Views
bestsamsung
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

image
Görüntülerde görüldüğü gibi Note 12 Pro+ Dxomark'da 113 puan almış. A34 işlemciden dolayı kötü fotoğraf çekiyor diyorlar ancak bu telefon da aynı işlemciye sahip a54 ve a55'den bile daha iyi puan almış. Çünkü 7 elementli Samsung ISOCELL HPX Sensör kullanıyor. Fotoğraf kalitesi daha çok lens kalitesi ile alakalı. Samsung maliyeti düşürmek için kalitesiz lensler kullanıyor maalesef.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Mesela şu örneğide vereyim sana samsung a55 108 puan s21 serisi 111 puan sence orta segmet ile amiral gemisinin puan olarak arasında sadece 3 puanmı olur bende eskiden dxomark sitesine biraz inanıyordum ama daha sonra gerçekleri gördüm.

View solution in context

Solution
bariss2
Active Level 4
Galaxy A
Redmi alacaksan 5g modelini al diğerleri kötü hiç bulaşma
a34 ile de yani gözle görülür okadar bi **bleep** yok bence dış görünüş ve yazılımı iyi olsun istiyorsan samsung a34 al bende ikisi arası da gittim geldim a34 daha şık duruyordu bilmiyorum nedense xiaomi telefonlara ısınamadım

View solution in context

0 Likes
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Dxomark tamamen taraflı bir sayfa. Samsung cihazlar özellikle düşük tutuluyor bunu azıcık inceleyince görmek mümkün. Ekte koyduğunuz telefonun ön kamerası daha 4K çekim bile yapamıyor 😀 Asıl amaçları Çinlileri öne çıkarmak, propaganda resmen. Pazarla oynamak için yalandan veri giriyorlar. Mesela Honor Magic 6 nasıl 1. sırada olabiliyor ya? Daha ön kamerası 4K60 çekim yapamıyor. Merak edip incelemelerini inceledim telefoto kamerası dışında S21 FE'den kötü çekimler yapıyor. iPhone, Samsung nerede Honor, Oppo nerede Allah aşkına.

View solution in context

18 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Dxomark kamera testleri doğru olsaydı redmi note 12 pro plus ile s21 fe aynı puan olduğu için aynı kamera kalitesindemi olurdu herkes biliyor zaten o puanların gerçek olmadığını.
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Adamlar tablolarda çizimlerle tarafsız olduklarını en ince ayrıntısına kadar yazıyorlar. Grafiklere tablolara falan bakınca benim de inanasım geliyor. Ama kullanıcılar da aksini iddia etmiyorlar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Youtube'dan videoları izlemeni tavsiye ederim dostum s21 serisi 111 puana sahipken redmi note 12 pro plus 113 puan o zaman daha iyi anlayabilirsin ve dxomark kamera kalitesi puanları fazla doğru olmayabilir ama ekran ve diğer testlere bir şey diyemem onlar gerçek büyük ihtimal.
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Evet şöyle baktığın zaman video çekimlerinde portre modu olmayan note 12 pro+ videodan 117 puan almış s21 fe video 107 puan almış. Ben de anlamıyorum . Hem de 4k 60 fps çekim yapabiliyor.
coskan97
Active Level 4
Galaxy A
Baskan dxomark testlerinin dogruluguna cok guvenme bir olcut olmamali senin icin
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Mesela şu örneğide vereyim sana samsung a55 108 puan s21 serisi 111 puan sence orta segmet ile amiral gemisinin puan olarak arasında sadece 3 puanmı olur bende eskiden dxomark sitesine biraz inanıyordum ama daha sonra gerçekleri gördüm.
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Halbuki s21 fe ile a54 arasında özellikle de video tarafında dağlar kadar **bleep** var. 4k 60 fps Ois ile beraber. Aynı zamanda video çekimlerinde Hdr 10+ ve yine videolarda portre modu ile s21 fe videodan 107 puan almış redmi note 12 pro+ ise hiçbiri yokken video 117. Anlayamıyorum gerçekten
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Dediğin gibi gerçek olmadığını böyle bile anlayabilirsin özetlemişsin zaten mesela s23 serisi kamerada çok iyi iken s23 ultra 140 puan ama iphone 14 pro max 146 puan ve s24 ultra 144 puan ama iphone 15 pro max 154 puan samsung son çıkan telefonlarında iphone ile kamera olarak kıyas kıyasa iken hatta geçiyor iken bile bu listede puan hala geride 😉 ama ben youtube'dan videoları izlediğimde tekrardan anlamıştım o puanların gerçek olmadığını.
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Ve hep Çinliler de zirvede şaşırtmıyor. Adını şanını duymadığımız Honor Magic 6pro 1. Sırada