Original topic:

A34 5G Yeni Yazılım Deneyimi

(Topic created on: 12-20-2023 09:11 PM)
293 Views
efeakbogaaA34
Active Level 8
Options
Galaxy A

Telefonu yoğun olarak kullandım one ui 6'dan sonra pek bir sorun görmedim telefonda genel Olarak stabil düzgün çalışıyor pil kısmında çok iyi iyileştirme yapılmış çok iyi gidiyor pil

Söyle birsey farkettim bazı uygulamalara girince bu uygulama desteklenmiyor diye hata veriyor fakat uygulama yine de çalışıyor bunu anlamadım 

Ayrıca şöyle birseyde var 

image

Kaydirmali navigasyon çubuğunda Bi uygulamadan buraya gelirken ufak bir takılma oluyor 

Bu küçük sorunlar güncelleme ile çözülür fazla dert edilecek birsey değil 

Sorunuz Varsa Sorabilirsiniz.
27 Comments
efeakbogaaA34
Active Level 8
Galaxy A
Hayır bende her müzik uygulamasında çalışıyor arkadaşımdada var a34 mytde bile çalışıyor
0 Likes
Galaxy A
Tüm çin telefonlarinda mevcut Samsungu bilmem
0 Likes
sinanmyers
Active Level 6
Galaxy A
Şahane ya😀
0 Likes
Zyqwax
Active Level 3
Galaxy A
A34 için android 14 güncellemesi yapan varsa herhangi bir sorun oldu mu veya güncellemeden yedek almalı mıyım?
0 Likes
whelloa34
Active Level 7
Galaxy A
Yok knk ben bir sorun yaşamadım tek sıkıntı güncellemeden sonra 5dk fln kasma oluyor ama geçiyor ek olarak senden şunu istiyorum sistem dosyalarının kaç GB kapladığını yazarmısın 15-20gb alan açılacak ta kaçtan kaça düşüyor onu merak ettim
0 Likes
Zyqwax
Active Level 3
Galaxy A
26,61 GB
0 Likes
whelloa34
Active Level 7
Galaxy A
14.58 e iniyor
Shecoist
Active Level 3
Galaxy A
Ben 2 gündür kullanıyorum. Cihaz eskisinden daha hızlı. Uygulama açılış süreleri ve ram kullanımı gayet iyi. Animasyonlarda küçük takılmalar var ama rahatsız edecek boyutta değil. Pil kullanımı eskisi ile aynı durumda. Artıları eksilerinden fazla. Küçük hatalar var onlarda güncelleme ile düzelir. Ben sıfırlamadan direk ota ile güncelledim. Ilk bir ya da iki gün isinmasi normal optimizasyondan dolayı ardından normale dönüyor. Benim için küçük takılmalar dışında gayet stabil bir sürüm.
0 Likes