Hala donma yapıyor kafayı yemek üzereyim neden böyle bir sorun var ve asla çözülmüyor ya. Bazıları gboard kullan demiş zaten mecbur onu kullanıyorum... View Post
Merhaba arkadaşlar benim a56 5g cihazım var ınstagram kullanırken çok hızlı şarj gidiyor ısınıyor sebebi nedir? View Post
Samsung galaxy A55e e posta doğrulaması yapmıyor ve e postaya bildirim gelmiyor sorunu çözebilir misiniz View Post
Merhaba yeni a36 cihazımda örneğin google chrome üzerinden bir yere üye olurken yada örneğin sahibinden uygulamasına giriş yaparken gelen SMS kodları... View Post
Arkadaşlar telefonu haziranda aldım one uı 8i yükledim telefon hava durumunda,kilit ekranı özelleştirmede,fotoğraf düzenlemede,quick panelde aşırı... View Post
Telefonu şarja takmama ragmen sarj olmuyor sadece kabloyu takip yeniden baslattiktan sonra sarj oluyor View Post
Ben bu telefonfan artik cok sıkıldım hani ilk aldigimda boyle degildi son zamanlarsa iyice milletden şarj aleti dilenmeye basladım çok net bi bunu... View Post
Pubg mobile,video,müzik vs dinlemek için hangi model önerirsiniz?Bütçe 4,5 bin civarı samsung View Post
KNOX sayacı kaçıncı sayımda tamamen kitliyor? Şuanda 3 e kadar geldi ama hala 0x1 durumda View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1023 | |
| 731 | |
| 530 | |
| 510 | |
| 504 |
| User | Count |
|---|---|
| 49 | |
| 44 | |
| 32 | |