cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran da titreme

(Topic created on: 12-20-2023 04:50 PM)
595 Views
Eka41
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba A54 cihazımda menüler arasi geçişte göz kirpmasi gibi titreme ve youtube a girerken ekranda yeşil mavi gibi farklı renklerle ekran doluyor ve youtube öyle açılıyor. Samsung kulaklığı da cihazı da pişman etti hepsini satıp Apple a geçeceğim bir daha evime tövbe samsung marka süpürge dahi sokmam. Konuyla ilgili yardım bekliyorum!!!

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Eka41,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Abc34matik
Active Level 7
Galaxy A
Benim a34 de de EKRAN TİTREME
VE TAKILMA
VAR COK RAHATSIZ EDIYOR

SERVISE DE VERSEM SORUN YOK DEYECEK

SATEN A33 isiniyordu A34 VERDILER BUDA Kötü
0 Likes
Eka41
Active Level 1
Galaxy A
Samsung pişmanlıktır kardeşim cidden evimde her şey Samsung ama pişman oldum bir daha hiç bir şeyini almam
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy A
Sonuna Kadar Haklısın Lakin Samsung Dışında Başka Bir Marka Tercih Etme Zaten Samsung Ne Kadar Rezil Bir Firma Olsada Teknoloji Devi İPhone Alma Şansın Yok Yada Başka Marka **bleep** Markalar Redmi,Xiomi Vs.
0 Likes
Eka41
Active Level 1
Galaxy A
Bundan sonra ne kadar pahalı olursa olsun Iphone alacağım
A145F
Active Level 8
Galaxy A
İPhonemi Güldürme Beni İPhone 15 Pro Max Alsan Bile Modası 7 Yıla Geçer Parçaları Zaten Daha Pahalı Sürekli Zarar Edersin S23 Ultra Al İPhone 15 Pro Max Alacağına Yahu En Ucuzu İPhone 11 Fiyatı 15K Yav 2. Eli Oda Nasıl Alacaksın Acaba İPhone Başka Marka Dicem Samsung Dışında Android Firması Olarak Dünya Devi Olan Bir Marka Yok.
0 Likes
Eka41
Active Level 1
Galaxy A
Sorunuma çözüm bekliyorum.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Eka41,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes