Original topic:

A34 5G TEEFON YAZIIM GÜNCELLEME Sİ NERDE KALDI

(Topic created on: 06-27-2025 09:53 PM)
117 Views
KonurAlpA345g
Active Level 2
Options
Galaxy A

Galaxy A34 oneUI 7 güncellemesi Bu Gün Yarın Ne Zaman Bıktırdılar; Güncellemenizi Alın Sizin Olsun Bıktık Artık 8 gb rem, 128 Hafıza ve 5 Güncelleme Garanti veren Firma Nerdesiniz? 

10 Comments
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Normalde yayınlanmıştı ama çok sıkıntılı ve eksik bir sürüm olduğu için geri çektiler, mediatek işlemci dolayısıyla bu kadar uzadı, tarih belirsiz ama şöyle düşünün geldiğinde azından adam akıllı bir güncelleme olacak.
KonurAlpA345g
Active Level 2
Galaxy A
Bence Koskoca Firmaya Yakıştıramadım Daha Düşük Modeller Aldı Bu Güncellemeyi Bu Da Onların Beceriksizliği
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Evet maalesef bu güncelleme büyük, kapsamlı ve önemli değişiklikler içerdiği için bu tarz sorunlar olabiliyor keşke olmasa ama bir sonraki güncellemelerde bu sorunlar olmayacak.
KonurAlpA345g
Active Level 2
Galaxy A
İnşallah
asellll
Active Level 3
Galaxy A
Ben guncellemeyi yukleyenlerdenim en büyük sıkıntı kilit ekranında telefonun kitlenmesi şuan benim için
KonurAlpA345g
Active Level 2
Galaxy A
Bu da Yine Firmanın Ayıbı Ayıplı Ürün ve Hizmeti Satmak Sunmak Onların Ayıbı Bize deselerdi biz bunu Hatalı Günceleyeceğiz veya Başka Sürüm Yüklemeyeceğiz biz bu Telefonu Almazdık
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy A
Sadece bu sorun olsa gene iyi de zaten daha ilk ayda pil sağlığı %90dı cihazda daha sonra gelen güncellemelerde ekran süresi baya azaldı 120hz de kullanamıyorum bu yüzden şuan Ram kullanımı da artmış durumda ve ısınmada var cihazda sosyal medya uygulamaları fazla gpu kullanıyor oyun da oynamıyorum ama bu cihaz ne kadar orta segment olarak sayılsa da bana göre giriş seviyesi bir cihazdır ne tasarım olarak beni memnun etti ne de performans olarak yani çok araştırmadan samsung olduğu için tercih ettim yazılımı iyi diye ama 2 yıldan böyle bir deneyim almak beklentimi karşılamadı hayır zaten bir S serisi değil sonuçta ama diğer markaların bu fiyat aralığında kamerası ve işlemcisi bu seviyede olan daha guzel tasarımlı cihazlar varken alışmış olduğum samsungu tercih ederken iki kere düşünürüm S serisi haricinde yeni bir samsunga geçmek benim için bitti artık
KonurAlpA345g
Active Level 2
Galaxy A

Al Bendende O Kadar Soket Yüzünden Bir Servisi Gördü Çok Üzgünüm

Galaxy A
Galaxy a34 ü benim de inceleme fırsatım oldu.
Amiral gemisi cihaz kullandığım için
Eksikleri hemen göze çarptı.
One uı 7 geçikmelerle geldi, geliyor ama one uı 8 için bu gibi gecikmelerin olmayacağı belirtiliyor.
Onun dışında gayet temiz cihaz.