Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Tam 4 5 farklı batarya değiştirdim. Hiçbirinden tam performans alamamışken son 2'yi deji marka taktırdım bi tık performans arttı. Fakat batarya... View Post
Harika bir özellik 😍 View Post
One ui 7 ikonlar çok güzel olmuş fakat themes olmamış View Post
En sevdiğim özellik takvim 😍 önceden çok istiyordum ve istediğim gibi oldu 😊 View Post
Arkadaşlar Galaxy A55 kullanıyorum evde A54 de var ona kasım güncellemesi geldi ama ben en son 19 ekimde güncellemişim halen güncelleme gelmedi... View Post
Güncelleme geldikten sonra bu geliyor nasıl kapatırım View Post
YouTube videoları tam ekran yapınca neden kırpıyor acaba 20:9 ekran da değil üstelik kırpılmadan tam ekran yapabilmenin bir çözümü var mı View Post
Whatsap'da ve İnstagram'da aramadayken arka plandaki ses karşı tarafa gidiyor bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir View Post
Samsung a24 kullanıyorum good lock uygulamasını galaxy storda yok nasıl indirebilirim View Post
Samsunga13 uı 6.1 güncelleme sonrası şarj hızlı bitiyor View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
21 | |
20 | |
20 |