cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33 Arka Kapak ve Pil

(Topic created on: 04-27-2024 04:59 PM)
934 Views
resul34
Active Level 4
Options
Galaxy A
A33 cihazımın 18 günlük garantisi kaldı. Bu güne kadar herhangi bir sıkıntı çıkarmadı ama son zamanlarda farkettiğim bi durum: Telefon ısındığı zaman milimlik olarak arka **bleep** kapağı kalkıyor açılıyor daha doğrusu. Pilden kaynaklı olabileceğini düşündüm. 2 yıllık kullanıma rağmen pili gayet iyi düzeyde. Sizce kalan 18 günde garantisi bitmeden servise götürmeli miyim? Pil değişimi vs yaparlar mı? 

( Parmak ile deneyince böyle açılıyor. Pil ısınınca aynı yerden ufak da olsa açılma yapıyor

image

30 Comments
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Sorman hata hocam gönder servise pilim değişsin arka kapakta yenide yapıştırılır yine uzun süre lkullanırsın
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Hocam pil sağlam 7 saat ekran süresi veriyo yine de değiştirirler mi?
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Cihazı teste sokuyorlar pil durumuna bakıyorlar pil iyiyse bile arka kapak yeniden yerine takılır geri verilir size
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Herhangi bir ücret talep edilir mi sizce servise götürünce.
yavuza50
Active Level 6
Galaxy A
Members da pil durumu normal veya kötü çıkıyorsa değiştiriyorlar diye biliyorum pili değiştirmeseler bile arka kapağı press makinesine sokarlar garantiden yapılır
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Pil durumu normal gözüküyor members ta
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Galaxy A
Eğer iyi yazmıyorsa değişim yapılıyor benim bildigim kadarıyla ben a50 cihazimin garantisi bittikten sonra pil ve ekran degişimini yaptirmistim ücretli şekilde cihazi vermeden önce benimde arka kapak yerinden cikiyordu söylemeyi unuttum cihazi teslim aldiktan 5dk sonra **bleep** ettim geri goturdum ucretsiz press makinesine sokmuşlardı 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz
Galaxy A
Kesinlikle servise götürün

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler yanıt için