Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A34 başkası ile konuşurken sesimin karşı tarafa kesik yada hiç gitmiyor şekilde gidiyor. Aynı operatörü kullanan A35 cihazda sorun yok. View Post
a24 kullanıyorum 60 Hz ve 90 Hz seçeneği var ben şuan 60 Hz kullanıyorum 90 Hz geçerken bana pil ömrünu biraz daha fazla kullanılıcak diyor ne kdar... View Post
Game booster oyun sırasında açılmıyor bildirim geliyor game boosteru açmak için dokun basıyorum açılmıyor View Post
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak modlar ve rutinler'den şebeke modu nasıl oluşturuluyor nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız... View Post
Googlenin bizden izinsiz haberimiz olmadan sirf guvenlik adi altinda telefona ne oldugunu bilmedigimiz Android system safety core ve Android system... View Post
arkadaşlar one ui 7'yi nasi yükleyebilirim View Post
5 dk önce düzgünce arama yapabildiğim telefonda şuanda arama yapamıyorum. Birini aradığımda arama sonlandırıldı diyip kapanıyor. Sadece... View Post
Whatsapp sohbet teması özelliği a55 e neden güncelleme gelmedi. A35 e bu güncelleme geldi View Post
Subject | Likes |
---|---|
35 | |
24 | |
23 | |
22 | |
19 |
User | Count |
---|---|
18 | |
17 | |
16 | |