cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 video stabilize ve daha akıcı

(Topic created on: 09-17-2022 10:50 PM)
209 Views
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben aktif olarak hergun video ve foto çeken bir insanım ve çektiğim video sahneleri zorlu ışık ortamlarında olabiliyor ama eskiden ters ışıkta video da zoom yaptığım zaman kasiyordu şimdi çok şükür akıcı yada insta story de baya akıcı fotoğraflar kendi kalitesinde yükleniyor artık teşekkürler samsung 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ROCKRİDER340,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Bence çok saçma pro kısmında sadece İSO dengesi konmuş peki samsung a soruyorum. Güncellemeleyle hd 60 fps gelmesini isterdim. Ayriyeten ay a odaklama yapay zeka vs beklentimiz altı da kaldı telefonu kötülemjyorum telefona kötü yazılım atanları kötülüyorum 😅
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle kardeşim mesela 1080 60 fps olması kesinlikle şart idi tamam onu koymadı hiç olmassa ois olması gerekirdi hadi oda olmadı işlemci 4k 30 fps video desteği sunuyor bari onu koysaydi
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung bizi mahcup ediyor keşke böyle olmasaydı.
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Kesinlikle hem segmentindeki rakiplerinden üstün olmadığı halde pahalı hemde özelliği olmasına rağmen kullanamıyoruz
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Kamerada iyileştirmeler yapılırsa dahada iyi olacak.yukaridaki cosmosium dediği gibi 60 frame video kaydı gelse iyiydi.sistem içerisinde 60 fps yazılımı var fakat aktif değil.3.taraf uygulamaya muhtaç bırakıyor.
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Kesinlikle öyle saçmalık illa fazla para vermemiz mi gerekiyor olan özelliği açmamız için hep satış politikası bunlar
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ROCKRİDER340,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. 

Teşekkürler.
MOD