cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

bence Asla alınmayacak telefonlar 2022 bu telefonlardan uzak durun !

(Topic created on: 09-17-2022 11:38 PM)
Apollo_457
Active Level 10
Options
Galaxy A
fiyattan alınmaması gereken en popüler telefonlara yakından inceledimizde 

Performans olarak en geride olan 

Redmi note 11 pro 

Poco X4 ve Galaxy A13

Neden bu telefonları önermiyorum şu anda piyasaya göre en kötü telefonlar 2022 listesi Samsung Galaxy A73 ve S21 FE ile karşılaştırma eğer bu fiyatlarda bu smartphones telefonlar olmaya devam ederse önermeyeceğimide söyleyeyim cihazların güncel için #smartphones 
24 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
İPhone 11 3 kez aldim uzuncada kullandim İPhone'nun en çok satan cihazi İPhone 7 ve 11

11 pil olarakta çok iyi bunlarla kiyaslanamaz bile apple başka bir şey android ile kiyaslanmaz
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Olsun iPhone 11 de bile çok şikayet var kullanıcıları öyle diyor ama hadi madem senin için silicem ama yorumu sil dostum yanlış anlayan olur
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Şikayet her markada var kardeşim herkesi memnun edemezsin :) illaki birileri bir şeylerden şikayetçi oluyor bu işler böyle. Yanlış anlayan derken ?
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Öyle işler öylede yani bak sildim ama iPhone lerinde jarzi çabuk bitiyor buna bir çözüm bulunamadı daha bu işlerde böyle kakkss 😅😅
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Çözümle alakali değil zaten kendisi yapıyor o şekilde ne kadar büyük batarya o kadar kaba cihaz demek
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
İslemcisindemi sorun var yoksa bataryadami işlemcisi çabuk bitiriyormuş ama iPhone güzel telefonlardan biri
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Hayir işlemciden dolayi küçük batarya ama ona rağmen iyi gidiyor şimdi siz kullanmadiginiz için pili size çok çabuk biticek gibi gelecek doğal olarak çünkü alışıyor insan pili dayanikli cihaza sonra iPhone a geçince şok oluyor :)) ama kalite olarak zirvede yani malzeme kalitesi
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Ben iPhone xs almak istemişimdir her zaman ama bütçe yetmedi ona iPhone xs bile 8.5 bin lira olmuş işlemcisi ve batarya sorunu olur o ayrı bir şey ama Cihaz kaliteli ve malzemesi de süper baya Apple Amerikan malı ama gayet iyi cihaz
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Bende xs var :) s10+ ve xs