cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A23 yakınlık sensör sorunu

(Topic created on: 12-21-2022 09:08 PM)
550 Views
SAMET-A23
Active Level 9
Options
Galaxy A

*#0*#den test yaptığımda elimi yaklaştırınca olmuyor elimler ekrana değdiriğ sıkınca oluyor ve arasıra takılıyor nedendir sizce ekran koruması var a23 kullanlar varmı sizdede bu sorun normalde yaklaşınca olması gerek ve sensör tam olarak nerede bulunuyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A23-Samet_,

Samsung onaylı olmayan ekran koruyucu ve kılıf kullanıyorsanız yakınlık sensörünün doğru çalışmasına engel olabilir. Çıkartıp tekrar deneyiniz.

Sorun devam ediyorsa Samsung Members uygulamasındaki Donanım Testi üzerinden sensör testi yapmanızı rica ederiz. Donanımsal bir sorun gözükmüyorsa incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımını kontrol ederek uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
lactarius_A23
Active Level 7
Galaxy A
Sensör 1 working sensör 2 working yazıyor ve telefon titriyor bende
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
Benimde durduk yere öle
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla galaxy a23 de yakınlık sensörü kamera destekli. Yani ayrı bir yakınlık sensörü yok. Kamera hallediyor.
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
Hee anldm
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
Ama mesela kamerayı kapatıyorum olmuyor ekrana dokununca bastırınca düzeliyor
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
Arka ufak kamera sensörlü herhalde ön kamera ne yapıyor bilmiyorum ama
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung yeni cihazlarda maliyeti düşürmek adına bildiğim kadarıyla bazı fonksiyonları ön kamera yardımı ile hallediyor. Mesela buna ışık sensörüde dahil.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hmm. Tabi başka sorunda olabilir. Benim tavsiyem yakınınızdaki bir Samsung yetkili servisine danışmanız olacaktır. Bir incelesinler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sanal yakınlık sensörü var,kameranın tamamının kapatarak denediniz mi?