cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A20

(Topic created on: 08-18-2021 11:49 AM)
307 Views
HarunA20
Active Level 6
Options
Galaxy A

Pubg mobile sildigimden beri kasıyor anlamış değilim kaynak paketini indirsem düzelir mi hepsini mesela 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu göndereyim sistem kaydı verileri ile birlikte yetkililer size geri dönüş yapacaklar

View solution in context

0 Likes
10 Comments
güzelbanu
Active Level 7
Galaxy A
Knk a20 iyiydi artık kötü yaptilar güncellemelerle
0 Likes
HarunA20
Active Level 6
Galaxy A
Hayir geçen gün silmiştim çok yer kalmadi die sonra geri yükledim oynarken arada takılıp duruyor bu zamana kadar hiçbirsey yoktu
0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba
Android 11 yazılım güncellemesinden sonra böyle olduysa yazınızı sıfırlama duysanız cihazın şimdi sıfırlamanız öneriyorum bu tür büyük güncellemeler ağırdır
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırla kısmından cihazı sıfırlayın Sorun devam ederse Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin
0 Likes
HarunA20
Active Level 6
Galaxy A
Hayir oyunu sildikten sonra böyle oldu
0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Androyid 11 sorası
Cihazı sıffırladınız mı
Sıffırlamadıysanız cihazı sıffırlayın
Sorun gidetilicektir
0 Likes
HarunA20
Active Level 6
Galaxy A
Sıfırlamakla alakası yok geçen gün sildim pubg yi arada takılıyor oyun oynarken paketlerle ilgili herhalde
0 Likes
Solution
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu göndereyim sistem kaydı verileri ile birlikte yetkililer size geri dönüş yapacaklar
0 Likes
HarunA20
Active Level 6
Galaxy A
Tamam
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
Ayni sorun bendede var kardeşim anlamış değilim güncellemeden sonra oldu sanırım optimizasyon sorunu var
0 Likes