cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

batarya

(Topic created on: 04-12-2025 06:05 PM)
148 Views
winner1337
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A20 telefonunu kasımda babamın iş arkadaşı getirdi. ama şarj 40dan aşağı inip takınca %0a iniyor 5 dakikaya öyle doldurmaya başlıyor. nedeni nedir? tanılamadada sorun yok

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Pili zayıflamış olabilir değişim gerekebilir.

View solution in context

Solution
areyousure
Active Level 10
Galaxy A
Hocam members pili test etmez. Pilin çalışma saatine göre iyi mi kötü mü onu söyler. Ben note 10 cihazımda pili kötü uyarısıyla yeni pil almıştım. Bir hafta sonra pilinizi değiştirin uyarısı geldi. Tekrar değiştirdim garantiyle meğersem pili değiştirsem bile telefon pilin seri numarası sistemde aynı gözüktüğü için pil aynı sanıyordu. Uygulama ile seri numarasını yenileyince membersda da normal gözüktü. Kısacası piliniz darbe sonucu veya kötü kullanım sonucu ömrünü yitirmiş olabilir.

View solution in context

Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Telefonunuzun sıfır alınmadığı sürece batarya kontrol kısmı doğru sonuç vermez ek bir uygulama üzerinden kalibre etmeniz gerekiyor yani orada gösterilen muhtemelen yanlış.

Cihazım bataryası ölmüş, yeni batarya takılması gerekiyor.

View solution in context

6 Comments
Solution
Galaxy A
Pili zayıflamış olabilir değişim gerekebilir.
winner1337
Expert Level 1
Galaxy A
birde düşürmüşler ekranı kırık dokunmatikde sorun yok ama o olabilirmi diye düşünüyorum
Galaxy A
Ekranla alakalı değildir.
Solution
areyousure
Active Level 10
Galaxy A
Hocam members pili test etmez. Pilin çalışma saatine göre iyi mi kötü mü onu söyler. Ben note 10 cihazımda pili kötü uyarısıyla yeni pil almıştım. Bir hafta sonra pilinizi değiştirin uyarısı geldi. Tekrar değiştirdim garantiyle meğersem pili değiştirsem bile telefon pilin seri numarası sistemde aynı gözüktüğü için pil aynı sanıyordu. Uygulama ile seri numarasını yenileyince membersda da normal gözüktü. Kısacası piliniz darbe sonucu veya kötü kullanım sonucu ömrünü yitirmiş olabilir.
areyousure
Active Level 10
Galaxy A
Veya sorun çok farklı da olabilir. Servise götürmenizde fayda var bence. Onlar yüksek fiyat biçer normal olarak çünkü parça onarımı değil değişimi sağlarlar pil harici işcilik çıkarsa. Kendim değişirim derseniz deji marka batarya takabilirsiniz kendiniz
Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Telefonunuzun sıfır alınmadığı sürece batarya kontrol kısmı doğru sonuç vermez ek bir uygulama üzerinden kalibre etmeniz gerekiyor yani orada gösterilen muhtemelen yanlış.

Cihazım bataryası ölmüş, yeni batarya takılması gerekiyor.