Original topic:

A12 WiFi

(Topic created on: 03-07-2022 09:09 PM)
409 Views
bobo36
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Mrb az önce sıfır Samsung a12 aldım kurulum yapacağım evimdeki WiFi göstermiyor  neden acaba 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  bobo36,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Farklı Wi-Fi ağlarını görüyorsa eğer internet sağlayıcınızla görüşmenizi öneririz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
A12 de wifi4 var. Evinizdeki modem 5ghz frekansiyla yayın yapiyorsa görmez. (Ki aslinda 5ghz olan modemde ayrıca 2.4ghz hatti de olması lazim). Ya modeminizi ayarlamaniz gerek (baglı bi cihazdan 192.168.1.1 adresi ile girilen yerden )
ya da 15günu doldurmadiysaniz telefonu iade edebilirsiniz.
Edit: Ayrica samsung members uzerinden uzaktan yardım desteği alabilirsiniz.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  bobo36,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Farklı Wi-Fi ağlarını görüyorsa eğer internet sağlayıcınızla görüşmenizi öneririz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes