cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A10s ekran yansıtma

(Topic created on: 01-09-2021 08:51 PM)
1499 Views
HaşimA22
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Önceden telefonda smart wiew gözüküyordu (ama o zamanlar gerek yoktu bu yüzden kullanmıyordum) sonradan gelen güncellemeler ile kalktı sormamın nedeni başka bir yere gideceğim gideceğim yerde lg led monitör var ama tv desteği var hatta mini scart bağlı bende okuduğum için ders esnasında televizyona yansıtmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum resimdeki uygulamayı indirdim sebebi benle aynı modeli(telefon) kullanan biri de bu uygulamayı denemiş ve başarmış ben nasıl yapabilirim wifi ağı istiyor wifi alıcısımı gerekiyor led monitör tv ye?

image

34 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Smart wiev A10 serisinde maalesef yazılımsal olarak yok diye biliyorum
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
hocam yazıyı tam okumamışsınız ss aldığım uygulamanın yorumlarının birinde benimle aynı modeli kullanan biri bu uygulamayı kullanmış ve başarmış
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Varsa smart wiev ile bağla tv ye neden 3. Parti uygulamaya ihtiyaç duyuyorsun peki
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
yine tam olarak anlamamışsınız hocam 🤔 önceden zaten smart wiew desteği vardı güncellemeler ile kayboldu bende 3.partiye başvurdum diyorum ve nasıl yaparım diye soruyorum
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Kurduğun uygulama seni yinlendirir tv screen wiev benzeri bişiler vardır onu açıp uygulama ile arayıp tv bulman gerekiyor uygulama tv bulmalı yansıtma veya canlı yayın başlat denen yere tamam dersen telefon ekranı tv ye yansır
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
peki televizyona wifi alıcısı gereklimi çünkü direkt wifiyi açıyor
0 Likes
Galaxy A
hiç smart wiew in apk sını indirdinmi eğer indirmediysen her dürümünü dene büyük ihtimalle kullanabilirsin
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
hiç düşünmedim Allah affetsin 😆🤣🤣😂 ama aklımda bir soru var çalışmada bir sıkıntı çıkarırmı bu apk olanı
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
uygulamayı indirdim ama kurmuyor cihaz izin vermiyor maalesef
0 Likes