cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10 Whatsapp Boyut sorunu ? Yardım 🤔

(Topic created on: 08-24-2020 07:49 PM)
1228 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Öncelikle Cümleten Herkese Hayırlı Hayırlı Akşamlar.

Arkadaşlar whatsapp boyutu neden böyle gösteriyor ? Baya yer kapladığını gösteriyor. Üstelik 4 gb 6 gb az değil. 🤔😪 Yardımcı olursanız sevinirim.  

Dosyalarım/Dahili Depolamaya tıklıyorum. En fazla 1 gb gösteriyor ama normal uygulama bilgilerinde, Avg Ccleaner 'da 4 ile 6 gb arasında değişen boyut gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. 😪😪

image

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
yakın zamanda yanlışlıkla 1-2gb gibi yüksek boyutlu bir dosyayı paylaşırken yanlışlıkla falan wpye tıkladıysan oluşmuş olabilir. wp onu saçma bir şekilde birkaç gün boyunca içinde bir yerlerde saklıyor başıma gelmişti. birkaç gün sonra düzelmişti ama istersen google drive a yedekle veriyi sil yeniden gir ve google drivedan yedeği geri yükle. düzelebilir böyle. Ama birkaç gün bekleyip dene bence

View solution in context

Solution
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
evet denedim sonuç olumlu. 1,5gblık ders videosu paylaşmaya çalıştığımda 2gb verisi olmuştu. bende güvenli moda vs. alıp denediğimde silinmemişti. şimdi yedekledim google drive'a (yedekleme öncesi videoları dahil et seçeneği aktifti.). sonra wp verisini sildim wpyi açıp geri yükledim drive'dan. sadece mesajlardaki arka plandaki resmim değişti. wp boyutu 200mb (tabi videoları sonra geri yükleyecek toplam 500mb kadar olacak veri ki benimkinde normali o)

View solution in context

34 Comments
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hayır dostum malesef değil. o dediklerin zaten 1.23 gb oluyor. :( Bizzat girmemi istediğin yer varsa giriyim gösteriyim. :(
0 Likes
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Öncelikle Böyle bir sorun yaşadığınız için çok üzgünüm.
Yapmanız Gereken Adım. Whatsapp''da gereksiz bulduğunuz Fotoğraf, Video, Mesajlaşmalarınızı Silebilirsiniz. SD Carta taşıyabilirsiniz.
Sorununuz hâlâ devam ederse Samsung Members Hata raporu gönderebilirsiniz.

Eğer yazdıklarım işinize yaradı ise Yorumun sağ üst noktadan çözüm olarak kabul edebilirsiniz.

GyZ3N
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
yukarıda arkadaşın yazdığı gibi yüksek boyutlu dosya yüklemeye çalışırken olmuştu. Video paylaşırken yani. Fakat video çoktan yok ki. Nasıl olcak? Yardımcı olursanız sevinirim.
0 Likes
Solution
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
yakın zamanda yanlışlıkla 1-2gb gibi yüksek boyutlu bir dosyayı paylaşırken yanlışlıkla falan wpye tıkladıysan oluşmuş olabilir. wp onu saçma bir şekilde birkaç gün boyunca içinde bir yerlerde saklıyor başıma gelmişti. birkaç gün sonra düzelmişti ama istersen google drive a yedekle veriyi sil yeniden gir ve google drivedan yedeği geri yükle. düzelebilir böyle. Ama birkaç gün bekleyip dene bence
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
tabi wp'nin verisini sil demek istemiştim
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
aynen tıkladım tabii ki bizzat denedim yakın zamanda 1 2 gb hatta 2.80 lerde mi ne dosya yüklemeye paylaşmaya çalışmıştım dediğin gibi.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
nasıl olcak peki ? Nasıl silerim ? ıyide yedekle dediğim'de o zaman yüklemeye çalıştığım zaman o dediğin 2.3 gb'da yüklenmez mi? yardımcı olabilir misin?
0 Likes
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy A
yedekle diyince kaç mb veya gblık bir dosya yedeklemeye çalıştığına bir bak eğer 2-3 gb gibi bir şeyse yedekleme. mecbur beklemek gerekiyor. istersen wp yi ayarlardan durmaya zorla. sonra telefonu bi güvenli moda alıp geri çık. güvenli mod için kapatma tuşuna basılı tut. kapat yazısı çıkınca kapat yazısına basılı tutunca güvenli mod yazar. ona bas telefon yeniden başlar. telefon açılınca indirdiğin uygulamaların açılamadığını görürsün. telefonu normal bir şekilde yeniden başlatırsan telefonun eski haline döner. böyle bir dene belki wp nin arka planda yaptığı işlemi iptal eder.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Tabii olur diyim. Yani önce Güvenli modda başlatıyım. Ondan sonra normal başlatıyım öyle mi ? Yoksa önce durmaya zorla diyip sonra mı güvenli modda başlatıp? sonra normal mi başlıtıcam? ıyide 2 3 gb yüklemeye çalışırken video olarakdı. ve onu iptal etmiştim. Yüklemeyince . Neden böyle oluyor peki ? Ilkten napayım bence?
0 Likes