cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A10 Ağustos Güvenlik Güncellemesi

(Topic created on: 08-19-2021 10:56 AM)
RecepF
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Ağustos 2021 güvenlik güncelleştirmesi başlamıştır Galaxy A10 modelleri, bu gelişme, giriş seviyesi akıllı telefonun uzun zamandır beklenen One UI 3.1 yükseltmesini almasından kısa bir süre sonra geliyor.

Bu ayrımı yapıyoruz çünkü verilerimize göre Galaxy A10 One UI 3.1 sunumu hala devam ediyor. Henüz ulaşamadığı en büyük pazar ise 45 milyonluk nüfusuyla Arjantin. Elbette, kaç vatandaşının Galaxy A10'a sahip olduğunu söylemek mümkün değil.

Galaxy A10'da hala biraz kavga kaldı

Her neyse, 2019 cihazı için en son yazılım revizyonu, A105FPUU6CUH3 sürümü olarak etiketlendi . Dün Rusya'da görüldü. Henüz başka hiçbir ülke bu sunumun parçası değil, bu nedenle yamanın cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir.

Yine de, aktif Galaxy A10 birimlerinin büyük çoğunluğu önümüzdeki haftalarda bu özel güncellemeyi alacak, ve bunu yapmayanlar bunun yerine 1 Eylül yama seviyesini alacaklar. Yani, Galaxy A10 üç ayda bir piyasaya sürülme programındayken, kesin yol haritaları ülkeye göre değişir. Orijinal çıkış tarihlerinin yaptığı gibi.

Ancak Samsung , 2019 cihazının güvenlik cephesinde ağırlığının çok üzerine çıkmasını sağlamak için kesinlikle iyi bir iş çıkarıyor. Ve bunu bir süre daha yapmaya devam edecek en azından altı ay daha.
9 Comments
Galaxy A
Samfrew de bir kaç tane daha almış A10 için Android 11
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Yani şuan Ağustos ayı güncellemesi mi gelicek yoksa Android 11 3.1 ONE UI güncellemesi mi gelicek? Bu arada demek istediğin 3 ayda 1 güvenlik güncellemesi mi gelmeye devam edicek? Ben de Samsung A10 kullanıyorum.
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Android 11 OneUI 3.1 sürümünden hemen sonra gelecek sorunlar için 3 ayda 1 güncelleme alabilir 6 ay daha zamanı var ülkeye göre farklılık gösterebilir.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım. Android 11 sürümünden hemen sonra belki sorunlar olmıycak hemen sorun yaptırdın. 😅😅
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Sence ne zaman Android 11 gelir ? Benim tahminim 1 haftaya gelir. :)
0 Likes
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Bu ay bitmeden gelir sorunlar her telefonda çıkıyor kullanıcının geri bildirime karşı iyileştirmeler oluyor
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Yani orası öyle tabii canım. Bekleyip görelim. :)
Galaxy A
2 yıl boyunca 6 ayda bir güncelleme alicakti 3 ayamı çekildi?
0 Likes
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Normalde dediğiniz gibi şu anda Android 11 alacağı için sorunlar meydana gelecek bunu 3 ayda 1 optimizasyon iyiliştirme ve güvenlik güncellemeleri alacak ülkeye göre farklılık gösterebilir