cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A serisi cihazlarım kasıyor A32 A34 A35

(Topic created on: a week ago)
27 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Önceden A32 cihazım vardı garantisi bitmeden kasmaya başkadı hakem heyeti kararıyla değişti A35 verdiler 1 Yıl oldu alalı kasmaya A34 de var yakın zamanlarda kasmaya başladı neden hepsi kasıyor 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S23 FE S22 bile kasıyor sen ne diyorsun kanka 😂
Alickk
Active Level 3
Galaxy A
Ya Siz İyi Misiniz Hadi Fe Anlarımda Düz S Serileri Nasıl Kassın Ya ?
Alickk
Active Level 3
Galaxy A
Onlar Kasıyor Ama Senin A54 Kasmıyor Yani
Alickk
Active Level 3
Galaxy A
Biri A54 Kasmıyor Ama S Serisi Kasar Der Ve **bleep** Hiç Bir Mantık Aramaz Diğeride S Seriside A Serisi Gibi Kasar Deser Çok Belli Zaten Gerçekden Hayatında Hiç S Serisi Kullanmamış Hiç İnanıyorum S24 Kullandığına Neyse Bide Diyor S24 Kasıyor Yok Ebesinin Nikahı Yani S25 Çıkınca Kesin Onada Derler İşiniz Gücünüz Atıp Durmak Valla Kafayı Yersin Bu Forumda S Serisi Almadan Veya Kullanmadan S Serisi Hakkında Kötü Yorum Yapmaya Kimsenin Hakkı Yoktur
MuhammedA24
Active Level 3
Galaxy A
Hocam kasıyor derken neyi kastediyorsunuz? Hangi uygulamalarda kasıyor mesela?
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Her yerde kasıyor sürekli başka yerlerde aşırı kasma olmuyor 2 3 sn lik kasmalar
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
Her cihaz eskidiği zaman kasr hocam arkadaşım da s9 var o da eskidi o da kasıyor ama a35 gibi güncel bir cihazın kalması o biraz saçma tabi
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A

Biliyorum hocam apple yıllar önce bu yüzden tazminat ödedi hatta yani bu fbı ın (!) Veya şirketlerin sakladığı bir bilgi değil zaten planlı eskitmeden hepimizin haberi var Ama 1.5 2 senede olan bir süreçti bu a35 in şimdiden kalması asılı mevzu

Ayrıca forumda kimseye  diyerek hakaret edemezsiniz yorumu değiştirmenizi rica ediyorum

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A serisi düşmanı bu şahin takma sen kanka
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kanka o herkese hakaret ediyor benide ve sürekli A serisi kötülüyor A54 den kurtuldu hala A54 ü kötülemeye devam ediyor çok boş yapıyor S23 ultrası var diye havalara girmiş kendisi birşey zannediyor A serisini bulaşıyor sürekli