cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4k video

(Topic created on: 06-10-2023 03:34 PM)
246 Views
Jeykx
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung a24 youtube da 4k video çözünürlüğü mevcut değilken daha eski bir cihaz olan m30s te mevcut bir bunun nedeni nedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Bir şey farketim cihazınızın piksel yoğunluğu m30s den daha az buda 4k destekleme özelliğini yitirebilir yada standart 4k özellillerini desteklemiyor olabilir piksel yoğunluğundan dolayı desteklemiyor büyük ihtimalle ayıreten 4k özelliği videolar için çok kullanışlı değil sebebi aşırı pil yiyorlar cihaz ısınıyor ve videoların çoğu 4k özelliğini desteklemiyor buda 4K nın itibarını düşürüyor yani önemli değil diyebilirim 4 k için telefonlar için önemli değil zaten ama tv ler monitor ler tabletler için önemli ama küçük ekranlar için kullanışlı değil

View solution in context

5 Comments
lokb
Active Level 7
Galaxy A
Ekran kardeşim ekran cozunurlugu 1080 piksel destekliyor.
Jeykx
Active Level 6
Galaxy A
Biliyorum ama m30s gibi daha düşük özellikli bir cihaz da 1080 destekliyor ama 4k (2160p) kalite mevcut
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Youtube la alakalı bir durum samsungla bir ilgisi yok 4k özelliğini Youtube tarafından verilmesi lazım bir ara j4 dede yoktu 4k özelliği Youtube güncellemeyle getirmişti
Jeykx
Active Level 6
Galaxy A
Anladım teşekkürler bir sorum daha olucak m30s oyunlarda daha fazla seçenek sunarken grafik olsun fps olsun yine bu a24 daha düşük özellikte açıyor buda güncellemeyle düzelir o zaman
Solution
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Bir şey farketim cihazınızın piksel yoğunluğu m30s den daha az buda 4k destekleme özelliğini yitirebilir yada standart 4k özellillerini desteklemiyor olabilir piksel yoğunluğundan dolayı desteklemiyor büyük ihtimalle ayıreten 4k özelliği videolar için çok kullanışlı değil sebebi aşırı pil yiyorlar cihaz ısınıyor ve videoların çoğu 4k özelliğini desteklemiyor buda 4K nın itibarını düşürüyor yani önemli değil diyebilirim 4 k için telefonlar için önemli değil zaten ama tv ler monitor ler tabletler için önemli ama küçük ekranlar için kullanışlı değil