cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

Pil

Posted by      in  Galaxy A

Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz  Nasıl? View Post

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582

Bu ses dosylarını silmeme rağmen bir süre sonra kendi kendine oluşuyor tekrar neyin nesi bu açılmıyor da bilgisi olan var mı       View Post

Arkadaşlar elimde A36 ve tab s9fe var. Adaptör almayı düşünüyorum. 25w ile 45w arasında çok bir frak yokmuş sanırım birde 35w gibi bir şey buldum... View Post

Öncelikle merhaba  Telefonum a55 çok fazla Uygulama ve oyun olduğu için sıfırlamak istiyorum sizce güncelleme geldikten sonra mı sıfırliyim şimdi mi... View Post

A

A36 mı a56 mı almak daha mantıklı exynos çok ısınıyor diyorlar  View Post