cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

*#0228# Kodu

(Topic created on: 05-01-2020 12:52 PM)
5203 Views
Utku2205
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaslar bu koddan quick start yaptim sarjim %20 deyken sarjim %10 a indi bir kez daha yaptım #13 e çıktı ben bu olayı 1 kere mi yapmam gerekiyodu onu anlayamadım yardımcı olurmusunuz?

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba! Ben Bedirhan.
Çoğunlukla yeni yazılım ile gelen batarya problemlerinde kullanılması önerilir. Bu işlemi 1 kere yapmanız yeterli olacaktır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler diliyorum.
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Telefonun şarjı tamamen bitirilmeli.Kapanan telefon yeniden şarj edilmeli.Şarj işlemi %100 olana dek kesintisiz devam etmeli.Telefonun arama ekranı açılmalı.*#0228# tuşlanarak batarya kalibrasyon menüsüne giriş yapılmalı.Sayfanın alt kısmında yer alan Quick Start butonuna tıklanmalı.Bu işlemle birlikte telefonun kilit ekranı açılır.Kilit açıldığında, şarj yüzdesinin değiştiği görülür.Bu işleme, şarj seviyesi sabitlenene kadar devam edilmeli.Şarj seviyesi sabitlendiği zaman kalibrasyon işlemi tamamlanmış olur.👍
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
bu işlemi sarj ınız düşeyi bırkana kadar yapmalısıniz uani bunun bir sayısı yok arkadaşın dediği gibi illa bir kere yapmanıza gerek yoook sarjıniz ne zaman düsmeyi bırrakırsa o zaman sarj a takın ve tamamen doldurun
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
bunlar faydalı olduysa benimde rica etsem ćözümümü kabul edip beni takip ederseniz sevinirim