cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

şarz aleti

(Topic created on: 05-01-2020 01:49 PM)
246 Views
orbiga
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba yaklaşık 1 sene önce türktelekomdan samsung galaxy a50 aldım ve kullanmaya başladım fakat bi kaç aydır orjinal şarzı takmama rağmen ekranda lütfen telefonla verilen orjinal şarzı kullanın ve telefon yavaş şarz oluyor diye bildirim geliyor ne yapmalıyım

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba! Ben Bedirhan.
Eğer Android 10 sürümünü yükselttikten sonra olmaya başladıysa, verilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürerek deneyebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için Yardım Alın kısmından sorunu rapor edebilir, Canlı Destek ile konuşabilirsiniz.

View solution in context

Solution
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
bu sorun malesef çoğu telefonda oluyorr bunu recovery moda geçip telefonun ķnbelleğini temizleyerek çözebilirsiniz bu sistemdeki hataları vb. temizlediğinden bu sorun geçer

bide yorumumun yanındaki üç noktadan ćözümümü kabul etsenizz ve beni takim etseniź çok sevinirim

View solution in context

4 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba! Ben Bedirhan.
Eğer Android 10 sürümünü yükselttikten sonra olmaya başladıysa, verilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürerek deneyebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için Yardım Alın kısmından sorunu rapor edebilir, Canlı Destek ile konuşabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler diliyorum.
0 Likes
Solution
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
bu sorun malesef çoğu telefonda oluyorr bunu recovery moda geçip telefonun ķnbelleğini temizleyerek çözebilirsiniz bu sistemdeki hataları vb. temizlediğinden bu sorun geçer

bide yorumumun yanındaki üç noktadan ćözümümü kabul etsenizz ve beni takim etseniź çok sevinirim
orbiga
Active Level 1
Galaxy A