cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ön kamera problemi

(Topic created on: 09-12-2024 01:50 AM)
85 Views
zaferdertli
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba.samsung A54 ön kamera flu gösteriyor bulanık durup dururken oldu.örnek resim yükledim sebebi ne olabilir destek olabilir misiniz 

image

9 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bu bulanıklılık sadece kamera uygulamasında mı yoksa her uygulamada mı?
0 Likes
zaferdertli
Active Level 6
Galaxy A
WhatsAppda da var onun kamera kısmındada
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Kameraya parmağınızı 1 - 2dk basılı tutup tekrar deneyin bi. Eğer böyle düzelmiyor ise sorun yazılım ile ilgili büyük ihtimalle.
0 Likes
zaferdertli
Active Level 6
Galaxy A
Denedim ama malesef
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
O zaman yazılımsal bir problem olmuştur ya da kamera geri dönülmez hasar almıştır diye düşünüyorum. Eğer üşenmezseniz direkt olarak telefonu sıfırlayın oda olmuyorsa büyük ihtimalle çözümü yok. (kamera değiştiriliyor mu bilmiyorum ama bir çözüm olabilir)
FlexZ
Active Level 2
Galaxy A
Soft reset?
0 Likes
zaferdertli
Active Level 6
Galaxy A
O nedir acaba?bütün veriyi sil vs onları yaptım.kamera ayarlarını sıfırladım
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy A
Cihazı güvenli modda başlatıp deneyin kameranızı...aynı ise servise vereceksiniz telefonu başka bir çözümü yoktur.guvenli moda alıp deneyin
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zaferdertli,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Kamera " bölümünden testi kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD