cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çöp Smart view uygulaması

(Topic created on: 05-01-2024 06:40 PM)
523 Views
vigorcu
Active Level 3
Options
Galaxy A
Kalite diye poco dan samsung a geçtim fakat ekran yansıtma tam bir rezalet poco x6 da hiç sorunsuz bağlanırken samsung a 35 5 g ile Philips TV ye bağlanamıyorum ne wifi ile nede smart view ile o kadar uğraştım ama nafile bir güncelleme ile düzeltin bari 
0 Likes
11 Comments
samsa-s900
Active Level 5
Galaxy A
Efendim telefon alırken özzelliklerine bakmanızı dilerim a serisinde kablosuz bağlantıda sorun olabilir onun yerine s serisinden bir telefonla kablolu bağlanabilirdiniz
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Bendeki a50 smart view samsung tv ye sorunsuz baglaniyo ekosistemin onemi belkide
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Yanlış bilmiyorsam Smart View sadece Samsung televizyonlar için. Televizyonunuz Android TV'yse Chromecast özelliğiyle ekran yansıtabilirsiniz. Google Home uygulamasıyla kurulum yapmak gerekecektir.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
yok Burak, LGWebosTV ye yansıtma yapabilirsiniz. Ki, şu an toruncuğumun videolarını izliyoruz TV ekranında ♥️😊1714584125990_1714584125976_0.jpg
vigorcu
Active Level 3
Galaxy A
Böyle olmaması gerekir wifi direct ile de bağlanmıyor general mobile ile bağlanıyordum halbuki samsung adına hiç yakışmıyor
0 Likes
Galaxy A
Bir defa bağlanırsam ikinciye bağlanamıyorum bende. Ayarlardan smart viewin geçmişini sıfırlıyorum her seferinde bağlanabilmek için 🤷🏻
0 Likes
vigorcu
Active Level 3
Galaxy A
Telefonun modeli ne acaba
0 Likes
Galaxy A
S20 fe ve S10 e önceden a50 vardı
0 Likes
vigorcu
Active Level 3
Galaxy A