cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SMART VIEW - Ekran Yansıtma

(Topic created on: 08-25-2022 12:45 AM)
567 Views
Destek____Galaxy_A13
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Şu an kullandığım ve yakın zamanda satın aldığım galaxy a13 seri telefonda smart view tuşu / uygulaması telefonumda yok . Bundan önce e7 ve a7 kullanmıştım . Bu telefonlarda ekran yansıtma özlelliği vardı. Bana yadımcı olup smart view son sürüm uygulamasını telefonuma yüklemek istiyorum. Kaynağı belli olmayan yabancı uygulamalar veya apk dosyalari değil orijinal samsungun sağlamış olduğu donanımı kullanmak istiyorum ve bu benim hakkımdır. 

2x 4500 tl toplam 9000 tl ödeme yaparak satın aldığım telefona *NEDEN* şüpheli/tehlikeli apk dosyası yüklemek zorunda bırakıyorsunuz kullanıcıları ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Malesef yazılımsal ve donanımsal farklılıklardan dolayı A13 model telefonda smartview özelliği bulunmamaktadır 

View solution in context

4 Comments
Galaxy A
#GalaxyA13 #4G #Samsung #Smartview
Galaxy A

Malesef yazılımsal ve donanımsal farklılıklardan dolayı A13 model telefonda smartview özelliği bulunmamaktadır ve desteklemediği için donanımsal olarak yüklenemez Ancak burdan destek bölümünden Samsung Membersa bu talebinizi soru veya hata raporu olarak bildirebilirsiniz 

TechnoBit
Active Level 8
Galaxy A
Smartviev uygulaması yerine Google hemen uygulaması ile chromecast desteği olan tüm tvlerinize bağlanabilirsiniz
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Malesef yazılımsal ve donanımsal farklılıklardan dolayı A13 model telefonda smartview özelliği bulunmamaktadır