cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

guncelmiyiz.com’u biliyor muydunuz?

(Topic created on: 02-01-2021 08:25 PM)
137 Views
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Güncel miyiz? cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz, cihazınızdan aldığınız deneyimin keyif ve kalitesini artırmanıza yardımcı olacak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bir sitedir.

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir.

http://www.guncelmiyiz.com/

6,016 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bugün 50den fazla kontrol ettim güncellemeleri 😂
Diğer

Ama sonuç yok 😐😐

ErkEmil
Active Level 2
Diğer
Ben s7 edge kullanıcısıydım android 8 i bekliyordum şu şu tarihleri arasında vereceğiz dediler tarih geldi ertelediler gene bekledim gene ertelediler 2 3 defa ertelediler s9+ geçtim aynı olay gene yaşandı ve şu an s10 kullanıyorum ve bu olay gene yaşandı yeni telefon çıkarıyor ve 2 sene önce çıkarttığı telefonu unutuyor
Furkanyamann
Active Level 6
Diğer
Aynısını farklı markaların amiral gemilerinde yaşadım. Bizde talih yok🥲
ErkEmil
Active Level 2
Diğer
Ve şu instagram olsun snapchat olsun optimize sorunu düzeltin artık ben kalkıp 21 ultraya 15 bin TL para vereceğim instagram vb uygulamalarda optimize çalışmayacak ne anladım ben bu işten kötülemek için söylemiyorum ama Samsung bunları değiştirmeden olmaz
ErkEmil
Active Level 2
Diğer
S9+ Kullanıcısıyım Ve Andorid 10 U bekliyorum.
Ben Bu Telefonu Alırken Amiral Gemisi Die Aldım Ama Ne Yazıkkı Boşa Para Vermişim.M20 Diye Telefon Çıkarıyorsunuz Amiral Gemisi Telefondan Önce Buna Geliyor. S9+ çıktı Ardından Note 10 S10.İlk S10 Sonra Note 10 Sonra Note9 Geliyor Ben Buna Anlam Veremiyorum Siz Telefonlara Değer Vermiyorsunuz Samsung.
blgh
Active Level 4
Diğer
hayır m20 telefonu samsung un en çok satan telefon modelleri arasında ayrıca m20 2019 yılında s10e,s10,s10+,note10,note10+ telefonları tanıtılırken tanıtıldı. m20 telefonunun yazılımsal çok fazla problemi vardı. samsung bu sorunları gidermek için m20 telefonuna daha önceden yazılım gönderdi. m20 telefonu kullansaydın android 9 iken ne demek istediğimi anlardın. ayrıca illa amiral gemisi olmasına gerek yok. s8+ da amiral gemisi ama hiçbir zaman android 10 gelmeyecek!!!!!!
Anonymous
Not applicable
Diğer
sana katılıyorum
0 Likes
swatbeam
Active Level 4
Diğer
iyi o zaman guvenilecek marka dedikleri samsung alel acele yazilimi bile dengesiz telefonlar cikarsin bisey demiyelim binlerce lira odeyip satin aldigimiz telefona 2 aydan fazla guncelleme gelmesin . lann bu telefona verecegim parayla gider dslr pro makine alirdim be . benmi diyorum koskoca samsung a bozuk yazilimli telefon cikar diye . bu aptal seyler o telefona yazilim hususunda oncelik tanimaz . 4000 tl bu boru degil . aptal saptal seyler yazmayin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yahu niye anlamıyorsunuz M20,CİHAZ ANDROİD 10 ALDI FAKAT AYNI ÖZELLİKLER YOK 1
AMİRAL GEMİSİ İLLA İLK GÜNCELLEME ALICAK DİYE BİR ŞEY YOK ( KAĞIT ÜSTÜNDE ALICAK YAZAR)
A51 e bak Android 10 olarak çıktı S20 çıkmadan bu durumda Amiral gemisini sana zorla aldırmıyolar .
Amiral gemisi ram hafıza yüksek , yüksek performans verdiği için amiral gemisi deniliyo.
Hem sizin telefonunuzun son günceilemesi belki hatalar çıkacak android 10 da ve sadece android 11 de düzeltilecek?
Güvenlik güncelleştirmesi bile sizin cihaza sayılu güncelleştirmeler kaldı...
#D
0 Likes