cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

guncelmiyiz.com’u biliyor muydunuz?

(Topic created on: 05-10-2020 05:09 PM)
207 Views
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Güncel miyiz? cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz, cihazınızdan aldığınız deneyimin keyif ve kalitesini artırmanıza yardımcı olacak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bir sitedir.

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir.

http://www.guncelmiyiz.com/

6,016 Comments
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer
Kardeşim a20slere android 10 gelmeye başladı en kısa sürede sizinde cihazınıza gelecektir
.
.
Oyu günler dilerim
0 Likes
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer

Sizce a20ye android 10 ne zaman gelir

0 Likes
btkkdrgt
Active Level 2
Diğer
A20s kullanıcısıyım bana gelmedi henüz...
0 Likes
sedatco
Active Level 3
Diğer
Bilgisi olan?
0 Likes
RedDawnツ
Active Level 7
Diğer
Öncelikle biraz sabredmemiz gerekiyor %90 yarın gelebilir veya %10 bugün gece 12.00 12.30 arası gelebilir bende bekliyorum biraz sabredmemiz gerekiyor iyi günler
0 Likes
Aras61
Active Level 6
Diğer
Guncellemeden ne haber A20
Aras61
Active Level 6
Diğer
mertbey38 kisaca adasim herkes kafasina gire birseyler yaziyo 1 haftadir ha yarin ha oburgun . ama siteleesen baktigimizda her model test asamasinda ornek A20s bile test asamasinda hala gozukuyir guncelmiyizde . ki verildiyse bile otadan daha verilmedi smart swichden verilmistir . ki biz A20 kullanicilari bile milletin agzina bakarak bekliyoruz kac ghndur ha geldi gekecek diye . kimsenin bir bilgisi yok kafasina gore yorum yazip sirf cozum kabul ettirmeye bakiyorlar . bize kesin bilgiyi sadece burada modaratörler verir onlarda vermiyor . siz neye dayanarak diyorsunuz bu gece yada yarin kesin diye ? desigin olsa bile smart swichden verilir . mobil ag uzerinden yani ota'dan verilmesi baya surer android 10un ben A20 kullaniyorum dedigim gibi bekle bekle yok .
Cuneydinho
Active Level 3
Diğer

Sayın Turkuaz, bu basmakalıp yanıtları lütfen bırakalım, sizin yaptığınız testleri diğer tüm ülkeler yapıyor, patagonya da, papua yeni gine de. Ha siz test esnasında atom falan parçalıyorsunuzdur bunu bilemem, ama bence gerek yok. Yeni sürüm yayınlanırsa nasıl yansıyacağını da biliyoruz, lütfen sizden rica ediyorum sayın moderatörler burada meramını anlatan kullanıcılar belli bir donanıma, neyin ne olduğunu bilen insanlar. Biz güncelleme alamama sorunu yaşayan kullanıcılara aptalmış gibi davranmaktan vazgeçin. @Turkuaz @yesil @morcivert ve diğer tüm renkteki moderatörlerden ricamdır.

0 Likes
Ahmet_S23
Active Level 8
Diğer

gelicekse güzel gelmesinden yanayım ben. sitede nedenini yazmışlar sizde bakabilirsiniz. http://www.guncelmiyiz.com/sss   

Drselimsoylu_0-1589139724486.png

0 Likes
Wig
Expert Level 3
Diğer
Android 10 Güncellemesi