Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Buradan gecenin 2'sinde Samsung topluluğunda gezinenle selam olsun🙋♂️ View Post
Samsungcu kardeşlerim, size bir sorum var:Şu uygulama güvenli mi?👇 View Post
Forum hazır meşgul değilken biraz sohbet edelim diyorum... Böyle konu dışı bir gönderiyi atmak için en doğru vakit buydu. View Post
(Biraz daha önceden gelmiş olabilir ben yeni farkettim ) Türkiye'de maalesef Apple Pay, Google Pay veya Samsung Pay yok. Son zamanlarda S Wallet... View Post
Mart ayının başından beridir 2.sefer oldu güncelleme aldığı sizdede öylemi niye sürekli üst üste geliyor View Post
Samsung çalışanı soyledi bugün. Egitimde öyle söylenmiş onlara. Kesin mi diye sordum , kesin dedi. View Post
3000 lira bütçem var bu bütçeye uygun buds core, buds fe ve indirimli buds 3 fe var. Kulaklıktan öyle ahım şahım bi performans beklemiyorum. 2 3 günde... View Post
Hoşgeldiniz😊👋Bu hafta bir çoktablet, telefon ve bilgisayarlara yeni özellik Google AI (yapay zeka ) özelliği geldi .Bu özellik bir... View Post
Bazıları bunu beğenmiyor,android kasıyor diyorlar amma asıl kullanılacak telefon samsung telefondur 😄 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1997 | |
| 742 | |
| 606 | |
| 597 | |
| 412 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 18 | |
| 16 | |