Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Ne zaman başlıyor betalar 😁 2028 de alırız artık View Post
Mesala s24 fe 7 yıl güncelleme verdi mesala bu cihazı nasıl etkiler 7 yıl çok uzun bir süre gerçekten cihazı iyi kullanırsak o kadar kullanabilirmiyiz... View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere Samsung'un her fiyat segmentinde ki en iyi telefonlarını derledim, iyi ve keyifli okumalar... View Post
Laptop alacağım oyun amaçlı bütçe 20k arası tavsiyeniz nedir View Post
Yine bir bug buldum now bardaki şarkıya tıklayıp ekrani kaparsanız ekranda böyle kalıyor. Bilmiyorum belki bug değildir kronometredede bunu yaptı... View Post
Güncelleme konusunda hayalkırıklığına uğramanızı anlıyorum ama güncelleme alan küçük ülkeler hakkında tuhaf, aşağılayıcı söylemlerle sinirinizi dile... View Post
Adamlar bot yorumlarla uygulama puanını yükseltiyorlar. 5 yıldız verip yorum yazmak para kazandırıyorsa söylesinler bana ben de yapayım şahane... View Post
Örnek olarak kendi rutinlerimi ekledim, sizin rutinleriniz neler.. View Post
Arkadaşlar acele etmeyin sakin olalım samsung şuan da gaza bastı cuma gününe kadar S serisinin hepsi almış olur Güncel miyiz sitesinin tarihleri... View Post
Eğer samsung themes kullanıp ücretli duvar kağıdı hoşunuza gider fakat satın almadan yapmak isterseniz bunun basit bir yolunu anlatacağım samsung... View Post
User | Count |
---|---|
18 | |
15 | |
15 | |
13 | |
7 |