Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
2025 te hep huzurlu sevecen birisiyle vakit geçirmeyi nasip et ALLAH ım 🤲🤲🙏(Herkes) View Post
Amazondan 505 TL'ye aldım ama alet fazla ısınıyor gibi, normal midir acaba? View Post
... View Post
Samsung, Kasım ayındaki hızlı performansının ardından Aralık ayı güncellemelerine başladı. İşte Galaxy cihazlar için Aralık 2024 güncellemesi ile... View Post
Merhaba Şu Android Auto'dan neler çektim neler! Kablosuz bir bağlanıyor bir bağlanmıyor. Bugün yine bağlanmadı. Tüm ayarları sıfırladım,... View Post
S24 ultra cihazım için en iyi kamera ayarlarını arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı View Post
Modlar forumda yardım isteyenleri neden görmezden... View Post
Dostlar son zamanların en popüler ikonları arasına girmiş karanlık One UI 7 ikonları birçok kişi tarafından nasıl kurulacağını bilinmiyor. Bende... View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
6 | |
6 | |
6 | |
5 |