Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Öncelikle iyi akşamlar herkese, dün yeni aldığım pc geldi windows11 pro kurulumu yaptım ve her hangi bir sorun çıkmadı sabah tekrar bilgisayara... View Post
Sizcede güncelleme işi çok uzamadı mı? View Post
Ramazan ayını takvimde ramadan olarak çevirmiş. View Post
Merhaba arkadaşlar samsung notes güncelleme sonrası linkleri mavi yazı olarak göstermiyor. Daha önceden üzerine tıklayınca linki açardı şimdi düz yazı... View Post
Merhaba. Bir Rutin oluşturuyorum ve VPN'e bağlanmasını istiyorum. Ama bir uygulamanın VPN'ine bağlanamıyormuşum. VPN profili eklemek istiyorum... View Post
Samsung Türkiye yetkili servisi, A55'i buz mavisi rengiyle değiştirirler mi acaba merak ettim 😅 View Post
İnstagramda yorumları açtığımda burası böyle siyah oluyor, goodlockda transparent ayarı da açık View Post
Telefonu aldığımdan beri diğer uygulamalardaki titreşimleri ayarlayabiliyorken whatsappda bu boyle değil. Uygulama ayarlarını yaptığımda, telefonun... View Post
Dün %90 indirim kuponu aldım ve oyunda kullanacaktım. Fakat satın al dediğimde satın alma işlemi tamamlanmadı diyor. Kart bilgilerim doğru her şey... View Post
User | Likes Count |
---|---|
358 | |
353 | |
269 | |
176 | |
153 |