Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
15 dakikadır youtube kullanıyorum, arka planda hiçbir iş yapmadığım halde kameranın 7 cm solu çok ısınmaya başladı. Elimde tutarken hissediyorum ve... View Post
Başlıktan anlaşılacağı gibi bilgisayar önerisi soracağım. Tek önceliğim AfterEffects için. Şu anda Huawei MateBook D15 (11. Nesil i5 versiyonu) var.... View Post
One UI 7 yayınlandığı an güncelleyecek misiniz? Yoksa buglar düzeltildikten sonra mı güncelleyeceksiniz? View Post
Sizce hangisi alınmalı View Post
Bilgisayarm ateş atıyor😇 View Post
Arkadaşlar ben gsi rom kurcam pek fazla aktif olamam ama arada günaydın diye gonderiler atarim View Post
Cvp bekliyorum kirmizi renk a20 galaksi View Post