Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
• Bu güncelleme, ülkelerde aşamalı olarak kullanıma sunuluyor. • Samsung, Galaxy S23 serisi (S23, S23 Plus ve S23 Ultra) için Android 15... View Post
Bespoke ai diye bisey var ne ise yariyor View Post
Galaxy Z Fold 7 • Güvenilir kaynaklar, Samsung'un yaklaşan Galaxy Z Fold7 modelinin, selefi Galaxy Z Fold6'nın 50 megapiksel kamerasına... View Post
Arkadaşımın kullandığı buds fe de sorun olduğu için servise gönderdik sağ sol kulaklık ve kutu değişimi sağlandı , sorum şu garanti yeni gelen ürünu... View Post
F16 fıyatı 4gb ram ve 128 gb hafızalı versıyonu 131 dolar olarak belırlendı View Post
Samsung yetkililerine sesleniyoruz: Türkiye'deki kullanıcıların sesine kulak verin ve One UI beta test programına ülkemizi de dahil edin! Bu, hem... View Post
merhaba bende samsung 3530ec markalı laptop bulunmaktadır. bu laptopda güç tuşuna bastıktan sonda f2 ye bastığımda key girmemi istiyor ancak keyi... View Post
An itibarıyla A35 good lock arayüzü yenilenmiştir one ui 7 yolunda bir adım daha hepimize hayırlı olsun👏👏 View Post
• Samsung, Galaxy S23 için One UI 7 beta sürümünü sunuculara yükledi ve ZYC3 yapı numarasıyla S918BXXU8ZYC3/S918BOXM8ZYC3/S918BXXU8DYC3... View Post
Smart tutor ne işe yarıyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
355 | |
346 | |
270 | |
174 | |
172 |