Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Chatgpt - by OpeanAI Gemini - by Google Or ETC IQ tahminleri Benim tahminlerim Chatgpt 110 Gemini 100 View Post
Neden Members Ve Notes'da Aşağıya kayınca kalem simgesi gidiyor? Bilen Varmı?!?!?! View Post
Betta Splendens, Doga ne varsa .... Ekleyin bir foto, kazansın onun foto View Post
Önceden her ay Günlük Giriş diye bir etkinlik vardı, 3 gün giriş yapınca %90 indirim kuponu veriyordu. 2-3 ay falan devam etti bu etkinlik. Son 1,5... View Post
SSF (Samsung Special Forces) Ordu Sözcüsü Kim Jong-El Samsung ve Yardımcısı Sakar Şakir, Oreo, kitkat ve Nougat bölgelerine Paraşütcü tugaylarını,... View Post
Bugün itibariyle DYF3 oldu bakalım kaç'a kadar gidecek, 3.7GB One ui 7 dosya boyutunu Samsung Dev tarafından öğrendim AI Muhtemelen geliyor, güzel... View Post
Ne mutlu bana 😁 View Post
Samsung Mesajlar uygulamasında RCS nasıl açılır? View Post
Geldi Be ❤️🩹 View Post
Arkadaşlar biliyorsunuz ki one ui 7 geç geldi ve one ui 8 ara bir güncelleme gibi olacak hızlı gelecek ama boş yere cihazlarımızın güncelleme... View Post
User | Likes Count |
---|---|
416 | |
321 | |
288 | |
267 | |
237 |