Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Yoğunluktan dolayı inşallah geç kalmamışımdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Günümüz Mutlu, Ata'mızın doğum günü kutlu olsun. 🇹🇷 View Post
Kılıf takınca telefon aşırı kalınlaşıyor, zaten kasası p.lastik çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Kılıfsız kullanmayı deneyen oldu mu? View Post
Core i5-11320H 8GB Ram 512GB SSD NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 15.6" FHD W11 Gaming Notebook View Post
Onceden ekrani koseden yukariya kaydirinca "geminiye sor" ekrani geliyordu, noldu ona? View Post
intel i7 10750H 16 GB Ram 512 GB SSD GTX 1650Ti 15.6 View Post
Samsung, Android 16 tabanlı One UI 8 sonrası, köklü bir değişime hazırlanıyor. One UI 8'in ardından, ara sürümler atlanarak doğrudan One UI... View Post
Hepinizin bayramı kutlu olsun.🇹🇷Spor bayramına özel bugün bir sporunu yoruma bırak.👇 View Post
User | Likes Count |
---|---|
483 | |
422 | |
404 | |
371 | |
348 |
User | Count |
---|---|
23 | |
14 | |
11 | |