Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Telefonu şarja takkıyorum, şarj alıyor bir iki dakika.1 saat sonra telefona bakıyorum şarjı 15 falan ve şarj almıyor hâlde. Ne yapmalıyım, şarj cihazı... View Post
Kurban Bayramınız mübarek olsun 🙏 View Post
Kendim Samsung EO-IC100B model kablolu kulaklığını kullanıyorum ve kayıpsız müzik dinlemek istiyorsak kablolu kulaklık almamız şart dostlar bluetooth... View Post
Arkadaşlar modlu Instagram indirmek istiyorum. Güvenli bir şekilde indirebileceğim bir linkiniz var mı View Post
Sildiğim fotoğraflar galerime tekrardan geliyor ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi View Post
Windows Update' e gireyim dedim SAMSUNG lu bir güncelleme gelmiş bu tam olarak nedir 😄 View Post
Görünüşe göre sistem dosyaları gibi duruyor birtane dosyanın içinde Facebook vardı View Post
Arkadaşlar Instagram'da otomatik oynatma nasıl kapatılır? View Post
Turkcell kullanıyorsanız haber vereyim dedim. Salla kazandan günlük 5 gb kazandım. Tekrar herkese hayırlı bayramlar. View Post
User | Likes Count |
---|---|
396 | |
306 | |
298 | |
278 | |
263 |