cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

📢 Android 16 Kararlı Sürümü Pixel Cihazlar İçin Yayımlandı! 📢   ✅ Google, Android 16'yı Pixel cihazlar için resmen yayınladı  ✅... View Post

Posted by      in  Diğer

Evin altyapısı komple değişmesi gerekiyormuş 5 katlı binanın komple değişecek ve operatörler ücreti üstlenmiyor. Bizede acılı internet... View Post

Posted by      in  Diğer

A54 ile launcherlı minecrafttan 200 fps üstü almıştım sste gözükmedi normal minecraftta bu kadar alamam 😂       View Post

Posted by      in  Diğer

Anlamayanlar için kast ettiğim şey ekran klavyesinin yapışık şekilde değil de hava uçar şekilde olması. Artık Tüm markalar çoğu yerde Floating... View Post

Posted by      in  Diğer

17 mart 2025 taeihinde media mark üzerinden aldığım Samsung galaxy buds3 prp jarz sorunu nedeniyle 15-20 gün önce yetkili teknik servise verdim arıza... View Post