Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sesle Yazma Hizmetini nasıl etkinleştirebilirim, bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? View Post
📢 Android 16 Kararlı Sürümü Pixel Cihazlar İçin Yayımlandı! 📢 ✅ Google, Android 16'yı Pixel cihazlar için resmen yayınladı ✅... View Post
Normalde now bar açılınca bildiğiniz üzere alttaki ikonlar biraz küçülerek now bar a yer açıyor. Ama şu an now bar olmadığı halde bu alttaki iki ikon... View Post
Evin altyapısı komple değişmesi gerekiyormuş 5 katlı binanın komple değişecek ve operatörler ücreti üstlenmiyor. Bizede acılı internet... View Post
A54 ile launcherlı minecrafttan 200 fps üstü almıştım sste gözükmedi normal minecraftta bu kadar alamam 😂 View Post
Samsung store harici bir yerden yazı fontu indirip telefona kurabilir miyim? Yapan arkadaş varsa veya bilgisi olan lütfen cevaplayın... View Post
Sizce desen mi güvenli pin mi daha güvenli View Post
Anlamayanlar için kast ettiğim şey ekran klavyesinin yapışık şekilde değil de hava uçar şekilde olması. Artık Tüm markalar çoğu yerde Floating... View Post
17 mart 2025 taeihinde media mark üzerinden aldığım Samsung galaxy buds3 prp jarz sorunu nedeniyle 15-20 gün önce yetkili teknik servise verdim arıza... View Post
Active 6dan Expert 5e ilerledi🥳 View Post
User | Likes Count |
---|---|
368 | |
304 | |
285 | |
267 | |
233 |