cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Bugun farkli bir soru sormak istiyorum sizlere hergun one iu 7 ve samsung sorularjyla mesgul etmek istemiyorum  Evet olmaliyiz ? Nedeni ?Hayir... View Post

Posted by      in  Diğer

Merhabalar. Samsung Akg kablolu kulaklık aldım fakat kulaklık bas vurmuyor. Ayarlardan ekolayzer kısmında bas guclendjrme seçili fakat gelmiyor. View Post

Posted by      in  Diğer

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yüksek hızlı haberleşme altyapısı sağlayacak 5G'nin ihalesini bu yıl yaparak önümüzdeki yıl kullanıma alınmasını... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu kadar uzun süreli eski oturumun görünmesi doğal mı? 2024'den kalma bir oturum görmek şaşırttı açıkçası. Kendime ait... View Post

Posted by      in  Diğer

Böyle bir powerbank kullanıyorum markası hakkında bilgim yok fakat kaliteli hissettiriyor sizce kullanmamda bir sakınca varmı? View Post

Posted by      in  Diğer

Arkadaşlar ana ve kilit ekranlarınızı bekliyorum en güzellerini seçip 1. 2. 3. Yü seçicem ayrıca telegram kullanıyomusunuz onuda yazın... View Post