Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
S24fe kılıf View Post
Oyun adaı: Farlight 84 Farlight studio nun yaptığı güzel bir oyun View Post
Moderatörler sorumu başka alakasız bir konuya taşımanızda ki amaç nedir? Sorumu yardım edicekler göremiyecekler. View Post
Ana sayfa 1 Ana sayfa 2 Kilit ekranı Uygulamalar çekmecesi Sizlerin nasıl peki? Paylaşın hep beraber yorumlayalım 😊 View Post
Nasıl? View Post
Birisini aradığımda telefonuma takılı olan sim numarası yerine diğer telefonumdaki sim numaramın gözükmesini nasıl sağlarım. View Post
Yüksek kaliteli ses kaydı ile yağmur sesinin güzelliği birleşince gerçekten ortaya çok huzur verici bir ses çıktı... View Post
Fine lock indirdim bir sürü değişiklik yaptım. Good Lock'u kullanmadığım için sildim. Fine Lock'ta yaptığım bütün değişiklikler gitti. Tekrar... View Post
Şimdi biliyorsunuz ki son zamanlarda popüler olan bir yapay zeka var deepseek İnternete bakınca hakkında bu tarz şeyler duyuyorum sizce deepseek... View Post
Samsung bu konu hakkında ne yapacak bir gelişme var mı?▶️ Now bar, scoreboard içerikleri çok geç veriliyor..Google Sport, scoreboard:Samsung Now bar,... View Post
User | Likes Count |
---|---|
857 | |
752 | |
653 | |
552 | |
530 |
User | Count |
---|---|
17 | |
15 | |
14 | |