Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
İlginç bir şekilde ünlü olmuşum, 4124 görüntülenme, kimler yaptıysa Allah razı olsun. 😊 View Post
Benim böyle hocalarım;Samsung'un özelleştirilmesi/kişiselleştirilmesi cidden çok iyi ya.😃Yaptıklarım:OnePro ikonlarıHome Up'dan... View Post
Bir adet huawei P40 Pro'm var öyle koşede tuğla gibi duruyo buna ROM ile android yükleyip normal bir şekilde kullanabilirmiyim View Post
Arkadaşlar merhaba, diablo immortal benzeri,aksiyon,fantastik,rol yapma veya farklı saracak oyunlar önerir misiniz ? View Post
Bu matris aralığını kapatamadım, Nasıl yapılacağını bilen varmı? View Post
Siz telefonunuzda hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben chrome fakat samsung internet mi kullansam daha faydalı olur? View Post
Almak için para biriktiriyorum sizce değer mi s26 çıksa bile alınır mı ? View Post
___ Herkese merhaba members ailem ___ Şu 1 aydır herkes One UI 7 İle alakalı afedersiniz ama abuk subuk şaka olsa bile garip garip gönderiler... View Post
Ne zaman başlıyor betalar 😁 2028 de alırız artık View Post
User | Count |
---|---|
18 | |
15 | |
15 | |
13 | |
7 |