Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Dün gece paylaşmıştım ancak gece paylaştığımdan dolayı görmemiş olanlar için linkini paylaşıyorum.... View Post
Hangisini tavsiye edersiniz veya kendim nasıl ayarlayabilirim birde ekran görüntüsü alınca ekranın kısa bir süreliğine donma olayını... View Post
1 ay önce S24 ultra yeni aldım. Kilit ekranı açmada parmak okuyucu neredeyse hiç okumuyor. Bu sorunu yaşayan var mı? View Post
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar Az önce telefonu sıfırladım şimdi de verileri geri yüküyorum haliyle ama oyunlarım sadece ana menüde görünüyor ben ama... View Post
Telefon kendi kendine acil arama ekranına gelip böyle numaralar bulmuş. 21 haziran Cumartesi Saat 11.14 ile 11.57 arasında 10adet ekran görüntüsü... View Post
Nasılsınız keyifler yerinde mi (inşAllah iyidir) View Post
Merhaba arkadaşlar. Members hesabımı bu gün sonunda kapatacağım, bunu bildirmek istedim çünkü burada genelde iyi insanların olduğu bir toplulukla... View Post
One UI 8.0 Kararlı/Beta Yapım Durumu bugün itibarıyla:* Galaxy S25 Serisi: ZYF7/BYF7* Galaxy S24 Serisi: CYF7* Galaxy Flip/Fold6: CYF7* Galaxy... View Post
Pil wifi şebeke iconları çok güzel olmuş Samsung hala değiştirmemeye ısrar ediyor. One UI 8 de zaten hiçbir değişiklik göremedim. View Post
Arkadaslar ben one ui 6.1 kullanirken oyun icinde fpsyi cihaz sicakligini ram kullanimini vs. Gosteren bir panel vardi one ui 7 ye gectigimden beri bu... View Post
User | Count |
---|---|
28 | |
27 | |
9 | |
8 | |
7 |