Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Game launcher Gaming Hub olarak geçirmeye başladı Samsung. Benimki güncellendi. Fakat oyun yükledikten sonra alttaki yazıda Gaming Hub yerine Game... View Post
Android 11 ile galaxy a51 kullanıyorum tavsiye edeceğiniz samsung için uygulama veya ufak bi ayarlamalar varsa lütfen yorumlarda belirtiniz:) View Post
A14 parasının 1 kuruşunu bile hakketmiyor A24 aşırı hantal gereksiz model A34 kasası çok ağır S23 FE aşırı ağır ve çok pahalı View Post
S22 için one ui6 çıkmış diyorlar, tr ye geldimi veya ne zaman gelir bilgisi olan var mı? View Post
samsung klavyede pi sayısını bulamıyorum nasıl yazabilirim View Post
"i" ye bastığınızda " ' " , "ç"ye basınca "." ve bunun gibi bastığınızdan farkli karakter görüyorsanız bunun... View Post
Merhaba, samsung shop Kasım ayı öğrenci indirimi sona erdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Aralık ayı için de yeni fiyatlar belirleniyormuş galiba.... View Post
Kulaklığı alalı 2022 şubatta aldım aldığımdan beri 4 kez servise gitti 3 ayda bir aynı sorunla servise bırakıyorum En son bıraktığımda ki çalışan aynı... View Post
Model numarasindan hangi ulke pazarina ait oldugunu bilmemiz gerekiyor ama nasil? View Post
Merhaba samsung mobil cihazlar içerisinde yerleşik olarak yer alan cihaz bakımı uygulaması içerisinde bulunan şimdi optimize et seçeneğini gündelik... View Post
User | Count |
---|---|
9 | |
8 | |
4 | |
3 | |
3 |