Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Fotoğraf ve videolar sürekli buluta yüklenip cihazdan siliyorum sizde değerler nasıl? View Post
Hayır güzelim özelliği kaldırıyorsunuzda bali Yenisi düzgün çalışsa. Telefonumu bağladım ancak "Apps" kısmı gözükmüyor ve bu yüzden ekran... View Post
Yeniden başlatınca 5 10 dk bu şekilde arka planda çalışıyor View Post
Neden Artık One ui 7 dex ile çalışmıyor? Link to windows ile aynı kablolu ekran paylaşımını yapabiliyor muyum? View Post
GELMİŞTİR TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER View Post
1- uygulama çekmecesi aşağı yukarı olmuş.( yataya alışmıştım garip geldi)😂 2- alttaki uzun gösterge çubuğunu tamamen kaldırmışlar. Tam ekran... View Post
Bu ayarı seçince telefon cepte çantada vs olunca aodnin kapanması gerekmiyor mu? Bende kapanmıyor sadece parlaklığı kısıyor o kadar. Saat yine... View Post
Merhabalar, Samsung internet browser tarayıcısının arka planını değiştirmek yani özelleştirmek isteyenler için güzel bir özellik..Bunu yazalım:... View Post
İSTEĞE BAĞLIDIR View Post
Bu 2 cihaza one ui 7 tahmini ne zamana gelir? View Post
User | Likes Count |
---|---|
470 | |
436 | |
356 | |
348 | |
279 |
User | Count |
---|---|
21 | |